Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies

Τι είναι και γιατί να συμμετέχεις;

Το ReGeneration και οι εταιρείες της Viohalco συνεργάζονται στην υλοποίηση της εξειδικευμένης Ακαδημίας "ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies", με στόχο την εκπαίδευση, την ενδυνάμωση και την απασχόληση νέων πτυχιούχων στον κλάδο των Μηχανικών.

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έρχεται να αναπτύξει τους/τις μηχανικούς του μέλλοντος εφοδιάζοντας τους/τις υποψηφίους με γνώσεις και δεξιότητες, εργαλεία και καλές πρακτικές της σύγχρονης Bιομηχανίας, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βασικές αλλά και προχωρημένες γνώσεις πάνω στις διαδικασίες παραγωγής της σύγχρονης Βιομηχανίας βασιζόμενες σε πρότυπα ποιότητας, τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε τεχνικό επίπεδο (Production Engineering).

Θα καλυφθούν εκτενώς, θεωρητικά και πρακτικά, θεματικές σχετικές με Project Management (παραδοσιακές και σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές), Lean Management & Problem Solving, Process Management, Quality Assurance & Control, HSE Management, Data Analysis & Business Intelligence.

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 90 διδακτικών ωρών, έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τις εταιρείες της Viohalco, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και πραγματοποιείται σε διάστημα 6 εβδομάδων (23 Μαΐου 2022 – 30 Ιουνίου 2022) σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες/ουσες θα μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε τομείς συναφείς με Engineering, Management, Administration, Business Analysis, Consulting.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ύλη θα βρεις εδώ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 06/04/2022 ΕΩΣ 03/05/2022 14:00

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Πτυχιούχοι

Απόφοιτοι/ες ελληνικών ή ισοδύναμων αλλοδαπών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (Πανεπιστήμια) ή / και Ι.Ε.Κ. ή / και Κολλεγίων, μίας εκ των παρακάτω ακαδημαϊκών κατευθύνσεων:

  • Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών
  • Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
  • Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών
  • Σχολή Χημικών Μηχανικών
  • Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
  • Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος
  • Σχολή Πολιτικών Μηχανικών
  • Σχολή Μεταλλειολόγων-Μεταλλουργών
  • Μεταπτυχιακών προγραμμάτων σχετικών με τα παραπάνω αντικείμενα

Νέοι/ες

Έως και 29 ετών, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία

Εργασιακή εμπειρία από 0 έως 3 χρόνια πλήρους απασχόλησης, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές.

Εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες

Ενεργή συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες (π.χ. εθελοντισμός, αθλητισμός, επιχειρηματικότητα, καλλιτεχνικά και οποιαδήποτε άλλη μη ακαδημαϊκή δραστηριότητα).

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο