Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόσληψη 122 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις συνολικά εκατόν είκοσι δύο (122) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε Υπηρεσίες του  Υπουργείου, που  εδρεύει  στην Περιφερειακή  Ενότητα  Πειραιώς.

Στην αναλυτική προκήρυξη, που θα βρείτε πατώντας εδώ, και συγκεκριμένα στους πίνακες Α και Β αυτής, περιγράφονται αντιστοίχως οι διαθέσιμες θέσεις, καθώς και τα απατούμενα προσόντα των υποψηφίων.

Προσοχή. Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό τρόπο στον φορέα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη διεύθυνση https://migration.gov.gr/applications με τη χρήση των προσωπικών κωδικών Taxis Net ή με την εγγραφή τους ως χρήστες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις.

Οι υποψήφιοι μπορούν να κατεθέτουν τις αιτήσεις τους από σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ., έως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, 11:00 π.μ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση απευθύνεστε στο e-mail: vacancies_support@migration.gov.gr.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο