Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Προκήρυξη έως 4 κενών θέσεων Ειδικού Επιστήμονα στα ερευνητικά προγράμματα WeNet και RISE στο ΑΠΚΥ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση τεσσάρων (4) κενών θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση στα ερευνητικά προγράμματα  “WeNet: The Internet of Us” και RISE: Research Center on Interactive Media, Smart Systems, and Emerging Technologies” .

Σχετικά με τις θέσεις:

Οι θέσεις για τα έργα θα καλυφθούν αρχικά με βραχυπρόθεσμες συμβάσεις εργασίας μέχρι το τέλος Ιουνίου 2023, με δυνατότητα ανανέωσης για επιπλέον περιόδους. Η μηνιαία χρονική δέσμευση του προσλαμβανόμενου είναι έως 140 ώρες, ανάλογα με το καθεστώς πλήρους ή μερικής απασχόλησης της απασχόλησης.

Οι θέσεις παρέχουν ασφάλιση μέσω του εθνικού συστήματος υγείας, αλλά δεν καλύπτουν μισθό μπόνους 13ου μήνα. Ο ακαθάριστος μηνιαίος μισθός πλήρους απασχόλησης (συμπεριλαμβανομένων των εργοδοτικών εισφορών) θα είναι €2200 – €3500 για έρευνα επιστήμονες και €1700 – €3000 για βοηθούς ερευνητές, προγραμματιστές και διευθυντές (κατ' αναλογία για μερική απασχόληση απασχόληση), και θα εξαρτηθεί από τα προσόντα του προσλαμβανόμενου αιτούντος και τη σχετική προηγούμενη εμπειρία.

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο εδώ μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Λοϊζο Μιχαήλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση loizos@ouc.ac.cy.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο