Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών σε Θέματα Επιχειρηματικότητας

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-24 το JA Greece προσφέρει 200 δωρεάν θέσεις σε Εκπαιδευτικούς που υλοποιούν προγράμματα Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης για να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών σε θέματα Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης” διάρκειας τεσσάρων μηνών! Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί μια καινοτομία του JA Greece που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι υλοποιούν προγράμματα επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, αλλά και τις ΕΠΑ.Σ. ΔΥΠ.Α (πρώην Ο.Α.Ε.Δ.) σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική γνώση του πεδίου, αλλά και την ευκαιρία πρακτικής εφαρμογής μέσα από τη δυνατότητα που δίνει στους Εκπαιδευτικούς να υλοποιήσουν πρόγραμμα Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης του JA Greece στο σχολείο τους. Επισημαίνεται ότι τα προγράμματα του JA Greece υποστηρίζονται από Μνημόνιο Συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας, ενώ εκπαιδευτικά υλικά του JA Greece είναι ήδη εγκεκριμένα από το ΙΕΠ.

Σκοπός του Προγράμματος

Ο βασικός σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει Εκπαιδευτικούς να κατανοήσουν καλύτερα την ιδιαιτερότητα, τις αρχές και τη φιλοσοφία της Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης, ώστε είτε έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με το πεδίο της, είτε το γνωρίζουν ήδη, να εξοικειωθούν με σύγχρονες πρακτικές και εργαλεία, που θα μπορούν να αξιοποιούν μέσα στην τάξη και σε ευκαιρίες που προσφέρονται στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων. Με αυτόν τον τρόπο, το πρόγραμμα επιδιώκει τη ‘γεφύρωση’ δύο κόσμων που κινούνται παράλληλα στον χώρο της ανάπτυξης επιχειρηματικών ικανοτήτων: την εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα.

Πληροφορίες Προγράμματος

Το υλικό του προγράμματος είναι πλούσιο και περιλαμβάνει παραδείγματα και καλές πρακτικές, κείμενα αναφοράς, ασκήσεις, videos και quiz. Η θεματολογία του προγράμματος είναι ευρεία και καλύπτει ζητήματα εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, θέματα για τη λειτουργία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, ανάπτυξη προσωπικών και διαπροσωπικών ικανοτήτων (soft skills), καθώς και ψηφιακών (digital) δεξιοτήτων.

Διάρκεια: 3 μήνες – 200 ώρες

Τρόπος υλοποίησης: ασύγχρονη (μέσω ψηφιακής πλατφόρμας) και σύγχρονη (webinars) εκπαίδευση

Έναρξη προγράμματος: 29 Νοεμβρίου 2023

Λήξη προγράμματος: 29 Φεβρουαρίου 2024

Εγγραφή Εκπαιδευτικού

Στη Φόρμα Εγγραφής Εκπαιδευτικού δηλώστε τα στοιχεία σας, καθώς και το πρόγραμμα του JA Greece που επιθυμείτε να εφαρμόσετε.

Ιστοσελίδα Προγράμματος

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο