Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Open Day για μεταπτυχιακές σπουδές από το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 – 20:30 το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης διοργανώνει δωρεάν Ενημερωτική Εκδήλωση που απευθύνεται σε όσους βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης Αγγλόφωνου Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Με την συμμετοχή σας θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές ώστε να κάνετε το σωστό ξεκίνημα στην διαδικασία για μεταπτυχιακές σπουδές.

Η παρουσίαση περιλαμβάνει:

✔️ Συμβουλές για το πώς να επιλέξετε μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

✔️ Ενημέρωση για τα admission requirements & deadlines των αιτήσεων.

✔️ Tips για τη σύνταξη των Personal Statement, Essay Questions και της Συστατικής Επιστολής.

✔️ Σημεία – κλειδιά για την εισαγωγή σε πανεπιστήμια της Ολλανδίας, Αγγλίας, Αμερικής, Ιταλίας, κ.α. 

✔️ Παρουσίαση των test GRE, GMAT, IELTS και TOEFL που ζητούνται από μεταπτυχιακά προγράμματα.

Ομιλητές είναι ο κ. Μανόλης Κουτσοδόντης, Διευθυντής Σπουδών και καθηγητής του ομώνυμου Κέντρου, και η κα. Άννα- Μαρία Οθωναίου, εξειδικευμένη σύμβουλος του Κέντρου για τις αιτήσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Σπουδών Κουτσοδόντης (Λ. Κηφισίας 75, Αμπελόκηποι) και είναι ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα συμμετοχής εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του κέντρου στο 2106996015 ή με email: info@koutsodontis.gr

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο