Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

To Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πρωτοπορεί με τη νέα Εφαρμογή Εικονικής Περιήγησης, το πρώτο Virtual Walkthrough Ελληνικού Πανεπιστημίου

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πιστό στις αξίες της κοινωνικής ευθύνης, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, έχοντας ως στρατηγική προτεραιότητα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ανέπτυξε την πρώτη - σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο - εφαρμογή Eικονικής Περιήγησης (Virtual Walkthrough).

Η νέα εφαρμογή, που σχεδιάστηκε με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της προσβασιμότητας στο Πανεπιστήμιο, περιλαμβάνει ειδική σήμανση των χώρων του για ΑμEΑ, στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης του ΟΠΑ.

Η εφαρμογή, είναι ήδη διαθέσιμη την ιστοσελίδα του ΟΠΑ https://www.aueb.gr/ και παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να περιηγείται στους χώρους του ΟΠΑ, να αναζητά και να βρίσκει υπηρεσίες και πληροφορίες, να ενημερώνεται για εκδηλώσεις και δράσεις που γίνονται στους χώρους του Πανεπιστημίου, να διαβάζει ενημερωτικό υλικό σε μορφή text και video με δυνατότητα αλληλεπίδρασης, να παρακολουθεί εκδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση και άλλες πολλές δυνατότητες.

Πρόκειται για μια web based εφαρμογή με υλικό που επικαιροποιείται και εμπλουτίζεται διαρκώς, και φιλοδοξεί να αποτελεί ένα ζωντανό και φιλόξενο εικονικό περιβάλλον του ΟΠΑ, προσβάσιμο σε όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με αφορμή την πρωτοποριακή εφαρμογή εικονικής περιήγησης, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης τονίζει: «Εργαζόμαστε συστηματικά για να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και την προσβασιμότητα στους χώρους μας, με σεβασμό και μέριμνα για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Στόχος μας, ένα σύγχρονο και καινοτόμο πανεπιστημιακό περιβάλλον, που αξιοποιεί την τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος όλων».

Η Εφαρμογή Εικονικής Περιήγησης του ΟΠΑ υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του STUDY IN GREECE και την υποστήριξη των εταιρειών Vitrina Box και Happy Act.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο