Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

NextGov Hackathon: Ένα hackathon της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Nextcloud και την ψηφιακή ανεξαρτησία της Ευρώπης

Από τις 25 Απριλίου, το Nextcloud και το Γραφείο Ανοικτού Κώδικα (OSPO) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα φιλοξενήσουν ένα Hackathon διάρκειας μιας εβδομάδας με αποστολή να βοηθήσουν στην οικοδόμηση και προστασία της ψηφιακής ανεξαρτησίας της Ευρώπης.

Η θεματική του hackathon έχει σαν στόχο τη βελτίωση της πλατφόρμας Nextcloud, και οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες, την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους για να βελτιώσουν το Nextcloud Deck, Talk, Calendar, Photos ή και και άλλες εφαρμογές του Nextcloud.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είναι ευπρόσδεκτοι να προτείνουν τη δική τους ιδέα για να βελτιώσουν το nextcloud.

Με τις συνεισφορές σας, το Nextcloud βοηθά τις δημόσιες διοικήσεις σε όλη την Ευρώπη να επιτύχουν την ψηφιακή ανεξαρτησία στο ταξίδι τους στο ψηφιακό μετασχηματισμό: Αμέτρητα πανεπιστήμια, κυβερνήσεις και μεγάλες πόλεις όπως η Γενεύη και το Παρίσι που χρησιμοποιούν ήδη το Nextcloud και δεκάδες άλλοι οργανισμοί στην ΕΕ.

Για να παράσχει ένα επιπλέον κίνητρο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει χρηματικά έπαθλα έως και 5.000 ευρώ για τις πιο καλές, καλύτερες και δημιουργικές συνεισφορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας!

Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και τις σημαντικές ημερομηνίες, ανατρέξτε στη σελίδα NextGov Hackathon!


Πηγή: ΕΛ/ΛΑΚ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο