Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

nEU Citizenship: "Using digital tools for civic engagement" | Youthmakers Hub

nEU Citizenship: "Using digital tools for civic engagement" | 19 & 20 Οκτωβρίου 17.00-20.00
 
Περιγραφή Δράσης:
Θέλετε να μάθετε τα πάντα σχετικά με ψηφιακά εργαλεία και μέσα για να πετύχετε το στόχο σας σε μια καμπάνια Civic Engagement; Το διήμερο διαδραστικό workshop με θέμα «The Use of Digital Tools in Civic Engagement»  θα σας ενημερώσει για το πως η νέα γενιά μπορεί να χρησιμοποιήσει τα νέα ψηφιακά εργαλεία με στόχο την προώθηση μιας καμπάνιας που ξεκινάει από τους πολίτες.

Το διήμερο workshop με θέμα «The Use of Digital Tools in Civic Engagement» έχει ως στόχο να αναδείξει τις σπουδαιότερες πρακτικές και μεθόδους που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων για την ανάπτυξη μιας ψηφιακής στρατηγικής με στόχο το Civic Engagement, να βελτιώσει το επίπεδο των συμμετεχόντων σχετικά με τα σημαντικότερα ψηφιακά εργαλεία και μέσα και να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες στην πράξη να συζητήσουν και να δομήσουν τη δική τους ιδέα & εργαλείο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, πατώντας εδώ.
Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο