Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Νέο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα Χώρος και Εταιρική Ταυτότητα από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστήμων του Πανεπιστημίου Νεάπολις προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 το Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών εξ αποστάσεως "Χώρος και Εταιρική Ταυτότητα (MSc in Space and Brand Identity)". To πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα  Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και παρεχόμενο με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διδασκαλία.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Χώρος και Εταιρική Ταυτότητα είναι ένα μοναδικό στο είδος του, καινοτόμο και διεπιστημονικό πρόγραμμα που διερευνά τη σχέση του χώρου με την εταιρική ταυτότητα.

Στόχος του Προγράμματος

Στοχεύει να προωθήσει μια πιο στενή συνεργασία μεταξύ δημιουργικών κλάδων όπως η αρχιτεκτονική με τον κλάδο των επιχειρήσεων μέσα από την μελέτη και κατανόηση branded spaces.  Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει μια νέα προοπτική πώς ένας καινοτόμος σχεδιασμός και προσέγγιση σε branded spaces μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργικότητα, ιδιαίτερη ταυτότητα, εμπειρία του πελάτη – καταναλωτή κ.α. Στην ουσία αυτό το πρόγραμμα είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται μέσα από τη χρήση της δύναμης του φυσικού χώρου στις πολύπλοκες οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στον 21ο αιώνα.

Ο στόχος του αναλυτικού προγράμματος εκπαίδευσης είναι διπλός. Στοχεύει:

  1. να εξοικειώσει τους φοιτητές/τριες από δημιουργικούς κλάδους με θέματα που άπτονται των επιχειρήσεων και ώς εκ τούτου να τους δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά για το σχεδιασμό branded spaces.
  2. να προσφέρει στους φοιτητές/τριες από συναφής κλάδους στον τομέα των επιχειρήσεων την γνώση αλλά και τα εργαλεία για να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον χώρο ώς ‘συσκευή’ προώθησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε πτυχιούχους προγραμμάτων Αρχιτεκτονικής, Εσωτερικού Σχεδιασμού, Χρηματοοικονομικών, Λογιστικής, Οικονομίας και Επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, αφορά: Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές εσωτερικών χώρων, Γραφίστες, Σχεδιαστές Προϊόντων, Μουσειολόγους, Επιχειρηματίες, Early start-up Entrepreneurs, Επαγγελματίες σε νεοσύστατες επιχειρήσεις για αναβάθμιση δεξιοτήτων, Υπεύθυνοι καταστημάτων, Δημοσιογράφοι και Εξειδικευμένοι υπάλληλοι σε χώρους όπως θεματικά πάρκα, χώροι ψυχαγωγίας, αθλητικά κέντρα, εμπορικά κέντρα κ.λπ..

Μέθοδος διδασκαλίας

Η μέθοδος διδασκαλίας στο πρόγραμμα είναι συνδυασμός διαλέξεων Εξ Αποστάσεως (τηλεσυναντήσεις) και διαδραστικών μεθόδων διδασκαλίας.

Διάρκεια Σπουδών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα προσφέρεται σε πλήρη και μερική φοίτηση. Η κανονική διάρκεια σπουδών του προγράμματος είναι 1½ έτη (18 μήνες) και για να αποδοθεί ο τίτλος του μεταπτυχιακού οι φοιτητές απαιτείται όπως συμπληρώσουν ένα πρόγραμμα σπουδών με σύνολο πιστωτικών μονάδων 90 ECTS.

Γλώσσα διδασκαλίας

Το Πρόγραμμα προσφέρεται στην ελληνική/αγγλική γλώσσα. Η προτεινόμενη βιβλιογραφία είναι στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Πλεονεκτήματα του Προγράμματος

  • Μοναδικό, καινοτόμο και πολυεπιστημονικό πρόγραμμα (σε Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή)
  • Φέρνει κοντά δημιουργικούς κλάδους όπως η Αρχιτεκτονική με τον κλάδο των επιχειρήσεων
  • Στις μέρες μας, υπεύθυνοι εταιρειών, καταστημάτων, αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων έχουν ξεκινήσει να κατανοούν τη σημασία στο χώρου στη διαμόρφωση εταιρικής ταυτότητας. Πιο συγκεκριμένα, η κατανόηση της επίδρασης που έχει ο φυσικό χώρος τόσο στην συμπεριφορά των καταναλωτών αλλά και στις αντιλήψεις τους έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται από ένα ευρύ φάσμα ερευνητών αλλά και επιχειρηματιών. Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα πραγματεύεται όλες αυτές τις σχέσεις και συνθήκες.
  • Το πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς και σε πολλαπλά επιχειρηματικά περιβάλλοντα
  • Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση προσφέρει μια δυναμική επιλογή μεταξύ σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης που προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία που χρειάζεται ιδιαίτερα στους φοιτητές/τριες που εργάζονται
  • Άριστο ακαδημαϊκό προσωπικό με ισχυρή εξειδίκευση στα διδασκόμενα αντικείμενα
  • Ανταγωνιστικά δίδακτρα


Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο. Κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωση έως 500 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Χώρος και Εταιρική Ταυτότητα (MSc in Space and Brand Identity)", τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο