Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Τραπεζική, Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις θα προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 το Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών εξ αποστάσεως "Τραπεζική Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις (MSc in BankingInvestment and Finance– Distance)". To πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα  Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και παρεχόμενο με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διδασκαλία.

Στόχος του Προγράμματος

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του προγράμματος προσφέρει στους φοιτητές σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της χρηματοδότησης και της τραπεζικής. Ο στόχος του προγράμματος σπουδών είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τα κατάλληλα προσόντα συνδυάζοντας την ανάλυση που προσφέρει η χρηματοοικονομική θεωρία με την πρακτική εφαρμογή για στελεχιακές θέσεις στον χώρο των χρηματοοικονομικών και της τραπεζικής σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Το πρόγραμμα συνδυάζει την εμπειρική και την θεωρητική ανάλυση, στην χρηματοοικονομική, στην τραπεζική και στη διαχείριση κινδύνων και τη λογιστική. Το πρόγραμμα σπουδών ενθαρρύνει επίσης τις δεξιότητες κριτικής σκέψης στην έρευνα, την ανάλυση, τη σύνθεση, και τη δημιουργικότητα.

Μέθοδος διδασκαλίας

Η μέθοδος διδασκαλίας στο πρόγραμμα είναι συνδυασμός διαλέξεων Εξ Αποστάσεως (τηλεσυναντήσεις) και διαδραστικών μεθόδων διδασκαλίας. Πιο συγκεκριμένα η διδασκαλία είναι συμμετοχική και διαδραστική, έτσι ώστε οι φοιτητές να μπορούν να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές τους ικανότητες μέσω της ενεργού συμμετοχής τους στη διαδικασία μάθησης, όπως αυτές που σχετίζονται με τις παρουσιάσεις εκπαιδευτικών ταινιών και κριτική συζήτηση στο φόρουμ, συμμετοχή σε παιχνίδια προσομοίωσης σε ομάδες, ανάλυση ερευνητικών άρθρων και συζήτηση στο φόρουμ, κριτική ανάλυση στο φόρουμ επίκαιρου θέματος με αντιπαράθεση επιχειρημάτων από τους φοιτητές, κουίζ.

Ο παραπάνω στόχος επιτυγχάνεται μέσω ενός προγράμματος σπουδών υποχρεωτικών μαθημάτων που καλύπτουν την χρηματοοικονομική ανάλυση των επιχειρήσεων, την διαχείριση κινδύνων, τις ποσοτικές μεθόδους, την τραπεζική, την λογιστική, αλλά και μαθημάτων επιλογής όπως χρηματοοικονομικά της αγοράς ακινήτων και επενδύσεις την διαχείριση του κινδύνου αγοράς και του πιστωτικού κινδύνου και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου.

Διάρκεια Σπουδών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην «Τραπεζική Χρηματοοικονομική και στις Επενδύσεις» θα προσφέρεται σε πλήρη και μερική φοίτηση. Η κανονική διάρκεια σπουδών του προγράμματος είναι 1½ έτη (18 μήνες) και για να αποδοθεί ο τίτλος του μεταπτυχιακού οι φοιτητές απαιτείται όπως συμπληρώσουν ένα πρόγραμμα σπουδών με σύνολο πιστωτικών μονάδων 90 ECTS.

Γλώσσα διδασκαλίας

Το ΠΜΣ προσφέρεται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα (θα λειτουργήσουν 2 τμήματα)

Αριθμός εισακτέων

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος προκηρύσσει σαράντα (40) θέσεις εισδοχής στο Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών εξ αποστάσεως στην Τραπεζική Χρηματοοικονομική και Επενδύσεις. Οι είκοσι θέσεις (20) αφορούν την παροχή του Μ.Π.Σ στην Ελληνική γλώσσα και είκοσι θέσεις (20) αφορούν την παροχή του στην  Αγγλική γλώσσα.

Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο. Κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωση έως 500 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Τραπεζική Χρηματοοικονομική και στις Επενδύσεις, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο