Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

"MSc in Management" από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στο αντικείμενο «Διοίκηση Επιχειρήσεων» (MSc in Management) λειτουργεί στη Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιακού Κέντρου Διεθνών Προγραμμάτων Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για το ακαδημαϊκό έτος 2022- 2023.

Το Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Επιχειρήσεων» (MSc in Management) έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Οι τρεις βασικοί στόχοι του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι:

  • Η ανάπτυξη των απαραίτητων διοικητικών προσόντων και γνώσεων που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
  • Η ανάπτυξη ιδιαίτερων προσόντων στη διοίκηση επιχειρήσεων, μάρκετινγκ, τεχνολογία και νομική σε εξειδικευμένους τομείς οι οποίοι θα δώσουν τη δυνατότητα στους αποφοίτους του μεταπτυχιακού προγράμματος να ακολουθήσουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών καριέρας.
  • Η ενίσχυση της αυτογνωσίας και της αυτοπεποίθησης μέσω γνώσεων και πρακτικής στις τεχνικές της διοίκησης επιχειρήσεων και ελέγχου.

Στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος οι φοιτητές ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε Συνέδρια & Διαγωνισμούς Επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη των καθηγητών τους και έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις και βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς. 

Απευθύνεται:

Το Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Επιχειρήσεων» (MSc in Management)  απευθύνεται σε φοιτητές και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που επιθυμούν να διευρύνουν την εξειδίκευσή τους στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Αριθμός Εισακτέων

Ο αριθμός εισακτέων στο Π.Μ.Σ. ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε εκατόν είκοσι (120) φοιτητές σε κάθε υλοποίηση του προγράμματος.

Μαθησιακό Περιβάλλον

Η διδασκαλία των μαθημάτων των Προγραμμάτων Σπουδών γίνεται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου με ευέλικτες μορφές μάθησης αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα

Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο παραπάνω Π.Μ.Σ. περιλαμβάνουν δύο εξάμηνα διδασκαλίας για το ΠΜΣ πλήρους φοίτησης και ένα εξάμηνο για την εκπόνηση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Για όσους φοιτητές επιθυμούν και κατόπιν σχετικής αίτησης υπάρχει η δυνατότητα μερικής φοίτησης. Στην περίπτωση αυτή, η διάρκεια φοίτησης για το Π.Μ.Σ. διπλασιάζεται.

Η διδασκαλία πραγματοποιείται κατά τις καθημερινές, απογεύματα.

Τέλη φοίτησης - Υποτροφίες και Βραβεία Αριστείας:

Η οικονομική συμμετοχή των φοιτητών ανέρχεται στα 3900 ευρώ.

Η Σχολή Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Οικονομικών Επιστημών προσφέρει πλήθος υποτροφιών για τα προγράμματα που προσφέρει, καλύπτοντας σημαντικό ποσοστό των διδάκτρων. 

Επιπλέον, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 το MSc in Management ανακοινώνει τα «βραβεία αριστείας» παρέχοντας 25% έκπτωση στα δίδακτρα σε υποψήφιους που κατέχουν πτυχίο πανεπιστημίου 7,5/10 και άνω και 40% έκπτωση στα δίδακτρα σε υποψήφιους που κατατάσσονται στο 5% των αποφοίτων με τις καλύτερες επιδόσεις. 

Υποβολή Αιτήσεων: 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι 16 Οκτωβρίου 2022 ή μέχρι την κάλυψη των θέσεων.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Περισσότερες Πληροφορίες: 

Ιστοσελίδα: www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/management
Εmail: infoshsse@ihu.edu.gr
Τηλ. 2310 807526/530

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο