Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Move on or Move up with ACCA: Δωρεάν εκδήλωση καριέρας για τελειόφοιτους φοιτητές και απόφοιτους

Για 2η συνεχή χρονιά, το ACCA μαζί με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.), διοργανώνουν το "Move on or Move up" Career and Networking Event στην Αθήνα, τον Μάρτιο 2023.

Το ACCA, με την μακροχρόνια συνεργασία που έχει με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στην Ελλάδα, καθώς επίσης με εργοδότες, εκπαιδευτήρια και Πανεπιστήμια, οργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση για να ενημερώσει απόφοιτους και τελειόφοιτους με εκπαιδευτικό υπόβαθρο στους τομείς της Χρηματοοικονομικής, Λογιστικής, Διοίκησης, Οικονομικών αλλά και STEM, για τις δράσεις του οργανισμού στην Ελλάδα, για την παγκόσμια αναγνώριση της πιστοποίησης ACCA Qualification, και για τις ευκαιρίες καριέρας που δημιουργούνται σε διάφορους τομείς και πέραν απο Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά.

Ο κάθε τελειόφοιτος και απόφοιτος που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, θα έχει την ευκαιρία δικτύωσης με τους εργοδότες που θα είναι παρών, θα έχει την ευκαιρία να δώσει το CV του για μια πιθανή ευκαιρία συνέντευξης ή ακόμη και ευκαιρία εργασίας, και τέλος θα μπορέσει να διεκδικήσει 1 απο τις 3 πλήρεις υποτροφίες για την πιστοποίηση του ACCA (ACCA Qualification) ή την υποτροφία και από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τα μαθήματα του IΕΣΟΕΛ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν.

Ημερομηνία: 8 Μαρτίου 2023, 17:30 - 21:00

Τοποθεσία: Αθήνα

Δήλωση συμμετοχής: εδώ 

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε εδώ και εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο