Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

MSc in Data Science / Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Δεδομένων - Αιτήσεις έως 8 Σεπτεμβρίου 2023

Bringing Ethics into Data 

Tο MSc in Data Science (Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιστήμη των Δεδομένων) είναι το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα τους είδους του στην Ελλάδα, το οποίο συνδέει την ακαδημαϊκή γνώση με την επιχειρηματική πρακτική και στοχεύει στην ηθική από τον σχεδιασμό (ethics by design). 

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος και του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Tο ΔΠΜΣ περιλαμβάνει τρία (3) εξάμηνα σπουδών. Στα δύο πρώτα εξάμηνα, οι φοιτητές παρακολουθούν τέσσερα (4) μαθήματα ανά εξάμηνο, στα οποία εξετάζονται στο τέλος του αντίστοιχου εξαμήνου. Στο 3o εξάμηνο, οι φοιτητές εκπονούν τη διπλωματική τους εργασία.

Τα μαθήματα, καθώς και οι εργασίες του ΔΠΜΣ πραγματοποιούνται στην αγγλική γλώσσα.

Tα μαθήματα γίνονται στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Δίδακτρα

Για την παρακολούθηση του ΔΠΜΣ προβλέπεται η καταβολή τελών φοίτησης, ύψους 3.000€ για το σύνολο της διάρκειας φοίτησης. Τα τέλη φοίτησης καταβάλλονται σε δύο (2) δόσεις, στην αρχή του κάθε εξαμήνου από τα δύο πρώτα εξάμηνα φοίτησης. Το ύψος της κάθε δόσης ορίζεται σε 1.500€. 

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Η συμπλήρωση και η υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: εδώ

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: https://msc-data-science.iit.demokritos.gr/

Γραμματεία Προγράμματος

κα. Αγάθη Καραδήμα, τηλ. 210 650 3216, email: DataScience@iit.demokritos.gr

Ακολουθήστε: Facebook & LinkedIn

Χρήσιμες πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο