Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης: Admissions Seminar

Τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022, και ώρα 20:00 το Κέντο Σπουδών Κουτσοδόντης διοργανώνει ένα ακόμη Admissions Seminar που απευθύνεται σε όσους βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης αγγλόφωνου μεταπτυχιακού. Με την συμμετοχή σου θα λάβεις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο ξεκίνημα της διαδικασίας για μεταπτυχιακές σπουδές.

Ομιλητές στο Admissions Seminar θα είναι, η Admissions Officer του κέντρου μας, κα. Άννα-Μαρία Οθωναίου, και η Senior Manager- Enrollment του Alba Graduate Business School, The American college of Greece, η κα. Βίκυ Μοσχοπούλου.

Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει:

  • οδηγίες για την επιλογή μεταπτυχιακού προγράμματος
  • πληροφορίες για τα βήματα στην διαδικασία της αίτησης
  • χρήσιμα tips για τη συγγραφή του personal statement και του βιογραφικού σημειώματος
  • ενημέρωση για τα προγράμματα του Alba Graduate Business School, The American college of Greece
  • ενημέρωση σχετικά με τη σύνδεση των προγραμμάτων με την αγορά εργασίας

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται κράτηση θέσης. Επικοινωνήστε εγκαίρως με τη γραμματεία του κέντρου στο 210 6996015 ή με email στο info@koutsodontis.gr προκειμένου να δηλώσετε ενδιαφέρον. Ενημερώστε αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία ή online ώστε να λάβετε σχετικό σύνδεσμο.

Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο