Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

"ΙΤ Professionals of Tomorrow" Πρόγραμμα επαγγελματικής εμπειρίας από τη Randstad για νέους πτυχιούχους Πληροφορικής

H Randstad Hellas συνεργάζεται με την εταιρεία Steelmet στο πρόγραμμα ΙΤ Professionals of Tomorrow, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους Πληροφορικής να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει στους επαγγελματίες πληροφορικής την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Απευθύνεται σε Πτυχιούχους Πληροφορικής που θα μπορέσουν να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου εμπειρία, με εξάσκηση σε καθημερινά έργα και να αποκτήσουν εκπαίδευση στη δουλειά με επίκεντρο την εξειδίκευσή τους.

Δεκαπέντε (15) Επαγγελματίες Πληροφορικής θα επιλεγούν για 6 μήνες πρόσληψης στη STEELMET Corporate Services στο Μαρούσι με προοπτική πλήρους απασχόλησης. Για το σκοπό αυτό, έχει σχεδιαστεί μια διαδικασία επιλογής, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις σε κέντρα αξιολόγησης σε συνεργασία με τη Randstad. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία μικρότερη των τριών ετών.

Οι ειδικότητες είναι οι εξής:

  • Software Developer
  • Network Engineer
  • Azure Engineer
  • Business Intelligence Engineer
  • Security Engineer
  • Helpdesk Specialist

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα προσόντα των υποψηφίων, τις παροχές, καθώς και τη διαδικασία της αίτησης, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο