Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Infinity Greece: Οι αιτήσεις των εθελοντών είναι ανοιχτές!

Το InfinityGreece είναι ένα μέρος φτιαγμένο για νέους δημιουργούς, γεμάτο προκλήσεις, εμπειρίες, καλούς συνεργάτες και όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα.

Αν είσαι ένας από αυτούς ήρθες στο σωστό μέρος!

Τι είναι το εθελοντικό πρόγραμμα του InfinityGreece;

Μέσω αυτής της μοναδικής εμπειρίας, οι νέοι εξελίσσουν soft & hard skills στα Digital Media, ενώ παράλληλα διευρύνουν το δίκτυο γνωριμιών τους, προετοιμάζονται για την ένταξή τους σε εργασιακό περιβάλλον και συμβάλλουν στην ενεργοποίηση όλο και περισσότερων νέων στην πόλη, αφήνοντας το δικό τους θετικό αντίκτυπο.

Γιατί να ενταχθώ στην ομάδα του InfinityGreece;

Εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και να δοκιμαστείς! Να μάθεις από προηγούμενα μέλη που βρίσκονταν ακριβώς στην ίδια θεση με εσένα, να έρθεις σε επαφή με τα media, να ηγηθείς μιας ομάδας, να διαφημίσεις ένα project, να πετύχεις αλλά και να αποτύχεις, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και προστατευμένο, κατάλληλο για να πειραματιστείς. Σε ένα περιβάλλον όπου θα σου δοθούν καθοδήγηση, εξοπλισμός, συνεργάτες και δικτύωση.

Σε ποιες ομάδες μπορώ να ενταχθώ;

Θεωρούμε ότι για να γνωρίσει κανείς πραγματικά τα digital media πρέπει να έρθει σε επαφή με 3 διαφορετικά αντικείμενα: Content Creation, Management & Technology.  Στο InfinityGreece μπορείς να ασχοληθείς με όποιον από τους παραπάνω τομείς επιθυμείς, ή και γιατί όχι, σε βάθος χρόνου να πάρεις εμπειρία σε όλα τα παραπάνω κομμάτια. Αναλυτικά οι ομάδες είναι: 

  • Content: Radio, Blog, Photography, Web TV, Marketing
  • Management: Human Resources, Academy Training Platform, Event Management (TeamX), Youthwork
  • Technology: Web Design/Development

Αίτηση

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο