Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ICAEW 100: Εθνικός Διαγωνισμός για τους 100 κορυφαίους Έλληνες φοιτητές

Το ICAEW αναζητά τους κορυφαίους φοιτητές στην Ελλάδα που θα αναδειχθούν οι μελλοντικοί ηγέτες επιχειρήσεων.

Το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW), ξεκίνησε έναν εθνικό διαγωνισμό για τον εντοπισμό των 100 κορυφαίων φοιτητών στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός χρηματοδοτείται από τους εργοδότες κορυφαίων αποφοίτων στην Ελλάδα και υποστηρίζεται από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ).

Ο/Η νικητής/τρια θα λάβει € 2.000 για την προσωπική του πρόοδο και εξέλιξη, και μια υποτροφία από το ΣΟΕΛ αξίας € 2.500 για την κάλυψη διδάκτρων και σημειώσεων μαθημάτων.

Οι κορυφαίοι φοιτητές που θα επιλεχθούν θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αποκλειστικό σεμινάριο δεξιοτήτων για εύρεση και διατήρηση απασχόλησης που παρέχεται από το ICAEW!

Οι εργοδότες - χορηγοί του ICAEW δώρισαν επιπλέον έπαθλα για φοιτητές που αποδεικνύουν ότι διαθέτουν τα βασικά προσόντα που ζητούνται κατά τη διαδικασία πρόσληψης.

Στους νικητές αυτών των βραβείων θα προσφερθούν αποκλειστικές εργασιακές εμπειρίες με τους συμβεβλημένους εργοδότες κατόχων του τίτλου ACA, όπως Baker Tilly, BDO, ΣΟΛCrowe, Deloitte, EY, GT, KPMG, PwC και TGS-Hellas.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση, ενημέρωση και επαγγελματική καθοδήγηση με τους συμβεβλημένους οργανισμούς που αποτελούν μερικούς από τους πιο επιθυμητούς εργοδότες στην Ελλάδα.

Αυτά τα βραβεία δεν αποτελούν για τους υποψήφιους μόνο πολύτιμη πληροφόρηση για αυτές τις κορυφαίες εταιρείες, αλλά μια ευκαιρία να εντυπωσιάσουν και να κάνουν ένα απίστευτο πρώτο βήμα στην καριέρα τους.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους τους φοιτητές στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το έτος φοίτησης ή το μάθημα.

Περιλαμβάνει μια σειρά από διαδικτυακές δοκιμασίες που αξιολογούν τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους εκπαιδευόμενους για την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου τίτλου του ICAEW, δηλαδή το ACA.

Με το 96% των κορυφαίων εμπορικών εταιριών παγκοσμίως να απασχολούν μέλη του ICAEW, το ACA αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο προσόν στην Ευρώπη για καριέρα στον τομέα των επιχειρήσεων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10 Ιουνίου 2022

Περισσότερες Πληροφορίες

---

Πηγή

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο