Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ» στο Ζάππειο Μέγαρο την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα διοργανώσει την καθιερωμένη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ», στις 24 Οκτωβρίου 2023  στο Ζάππειο Μέγαρο, από τις 10:00 έως τις 17:00. 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Η εκδήλωση απευθύνεται στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους του ΟΠΑ, υποψήφιους διδάκτορες ή κατόχους διδακτορικού διπλώματος καθώς και εκπαιδευόμενους ή εκπαιδευμένους του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ ΟΠΑ.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΟΠΑ, αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με περισσότερες από 70 επιλεγμένες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο της οικονομίας, στοχεύοντας στην στελέχωσή τους με ανθρώπινο δυναμικό υψηλής γνωστικής κατάρτισης και δεξιοτήτων.

Τα βιογραφικά σημειώματα όλων των συμμετεχόντων θα είναι προσβάσιμα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με ισχύ έως και την 1η Οκτωβρίου 2024, με δυνατότητα ανανέωσής τους.

Πληροφορίες και Όροι Συμμετοχής
Οδηγίες Συμμετοχής στις Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ
Σύντομη Περιγραφή Εταιρειών

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο