Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις εργασίας στην Instashop στην Ελλάδα

Η InstaShop είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στο Ντουμπάι το 2015 και προσφέρει υπηρεσία παράδοσης κατ' οίκον για προϊόντα που παραγγέλνονται μέσω της εφαρμογής της, ενώ έχει κατονομαστεί από το Forbes (μέση Ανατολή) ως μία από τις 100 κορυφαίες startups.

Η εταιρεία έχει εξαγοραστεί από τη γερμανική Delivery Hero προς 360 εκατ. δολάρια, σηματοδοτώντας την υψηλότερη στην ιστορία συναλλαγή για ελληνική startup.

Και οι δύο ιδρυτές της γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Αρχικά ειδικευόταν στην παράδοση ειδών παντοπωλείου κατ' οίκον, αλλά με την πάροδο των ετών επεκτάθηκε, προσφέροντας παράδοση κατ' οίκον σε χιλιάδες καταστήματα στη Μέση Ανατολή, φτάνοντας τελικά στην Αίγυπτο και την Ελλάδα. Σήμερα είναι διαθέσιμη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, την Αίγυπτο, το Λίβανο και την Ελλάδα. 

Αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες ανοικτές θέσεις εργασίας - χωρίς απαιτούμενη προϋπηρεσία -  στην Instashop, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω και να κάνετε την αίτησή σας:

Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο