Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

GrowYourBusiness: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρήσεις, με πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΟΠΑ

Τι είναι το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program;
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο σχεδιάστηκε μέσω της eQuality από την COSMOTE και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου - ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία που θα τις οδηγήσουν στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους τους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους.

Τα σεμινάρια του #GrowYourBusiness - Certification Program είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται αποκλειστικά online.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 10 θεματικές ενότητες, οι οποίες αθροίζουν συνολικά 109 ώρες διδασκαλίας από έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και επικεντρώνονται σε ψηφιακές δεξιότητες σε διάφορους τομείς λειτουργίας των επιχειρήσεων. Αναλυτικά, οι ενότητες περιλαμβάνουν:

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ!

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά το σχετικό online τεστ αξιολόγησης, ενώ όσοι παρακολουθήσουν όλες τις ενότητες θα λάβουν πιστοποιητικό κατάρτισης από το ΚΕΒΙΔΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στόχος του #GrowYourBusiness Certification Program είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν πάνω σε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες, οι οποίες συμβάλλουν στην εξωστρέφεια, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους. Στο σύγχρονο, διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η COSMOTE βρίσκεται πάντα στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας εκπαίδευση, καθοδήγηση και καινοτόμες λύσεις, στηρίζοντας την μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, που είναι για τις επιχειρήσεις το κορυφαίο στοίχημα για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα του Προγράμματος, πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο