Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πρόγραμμα “Brew your career path” από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναζητά νέα ταλέντα για τα τμήματα: Finance (Οικονομική Διεύθυνση), HR (Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού), Sales (Πωλήσεις) και Μarketing.

Πρόγραμμα “Brew your career path”

Το “Brew your Career Path” είναι ένα πρόγραμμα 24μηνης διάρκειας, μέσω του οποίου μπορεί ο/η συμμετέχων/συμμετέχουσα να αποκτήσει ολιστική και πολυεπίπεδη εργασιακή εμπειρία, στο πλαίσιο ενός πολυεθνικού και σύγχρονου εταιρικού περιβάλλοντος, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις ικανότητες και δεξιότητές του/της. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει ως στόχο να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε ο/η trainee να «χτίσει» το επαγγελματικό προφίλ που οραματίζεται και, γιατί όχι, να γίνει ο επόμενος ή η επόμενη leader μιας ομάδας! Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εφαρμόζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία τόσο στην εταιρεία Ολυμπιακή Ζυθοποιία όσο και σε άλλες αγορές του ομίλου Carlsberg στο εξωτερικό, στο πλαίσιο του εταιρικού Σκοπού να «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο!».

Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα θα έχει 24μηνη διάρκεια (2024-2026), ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2024, και αφορά σε τέσσερα (4) νέα ταλέντα για τα τμήματα: Finance (Οικονομική Διεύθυνση), HR (Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού), Sales (Πωλήσεις) και Μarketing.

Λίγα παραπάνω λόγια για το πρόγραμμα:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει νέες, συναρπαστικές προκλήσεις με μεγάλο περιθώριο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Το Graduate Program «Brew your Career Path» του ομίλου Carlsberg έχει μακρά ιστορία ανάπτυξης επιτυχημένων στελεχών, ενώ με σημείο εκκίνησης την Ολυμπιακή Ζυθοποιία και την Ελλάδα, ο/η graduate θα μπορούσε να «χτίσει» μια μελλοντική καριέρα στις χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε ως όμιλος, παγκοσμίως.

Επίσης, περιλαμβάνει τη δυνατότητα εναλλαγής θέσεων, προκειμένου ο νέος εργαζόμενος ή η νέα εργαζόμενη να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει διαφορετικούς τομείς και κλάδους εντός της εταιρείας. Παράλληλα, θα γνωρίσει και θα αλληλεπιδράσει με συναδέλφους και συνεργάτες με πολυετή εμπειρία, οι οποίοι θα συντελέσουν στην προσωπική και επαγγελματική του/της εξέλιξη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποστήριξη τόσο από έναν “buddy” όσο και καθοδήγηση από έναν «μέντορα» που θα ανατεθεί στον/στην εκάστοτε trainee, καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανατροφοδότηση, στην καθημερινή εξέλιξη και στην απόδοσή του/της.

Γιατί να επιλέξεις την Ολυμπιακή Ζυθοποιία:

Αν πραγματικά αναζητάς και σε ενδιαφέρει μια ευκαιρία μέσα σε έναν πολυεθνικό όμιλο, προκειμένου να ενταχθείς σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον και συγχρόνως διψάς για νέες προκλήσεις, τότε ΜΗ χάσεις την ευκαιρία, ίσως ψάχνουν εσένα!

Τα προφίλ που αναζητούν:

Υποψήφιους/υποψήφιες που έχουν αποφοιτήσει πρόσφατα είτε από δημόσιο είτε από ιδιωτικό πανεπιστήμιο (1-2 χρόνια). Επιπλέον, μεταπτυχιακός τίτλος σε συναφές αντικείμενο θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν. Άριστη γνώση Αγγλικών και πολύ καλή χρήση των MS Office είναι απαραίτητα προσόντα. 

Είσαι έτοιμος/η να γίνεις ο/η επόμενος/η leader στον κλάδο σου?

Δήλωσε συμμετοχή τώρα:

Ιστοσελίδα Προγράμματος

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο