Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΕΥ: Έναρξη του διαγωνισμού Young Tax Professional of the Year 2023 για φοιτητές με ενδιαφέρον για φορολογικά θέματα

Η EY Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη του διαγωνισμού Young Tax Professional of the Year 2023, του ελληνικού σκέλους του παγκόσμιου διαγωνισμού της ΕΥ για φοιτητές που έχουν ενδιαφέρον για τη φορολογία και θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να ελέγξουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και σκέψεις με συναδέλφους τους που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον.  

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές με αντικείμενο σπουδών τη Λογιστική, τα Νομικά, τα Χρηματοοικονομικά, τα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, χωρίς ή με σχετική πρακτική εμπειρία έως 6 μήνες. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, στον γραπτό και προφορικό λόγο, άνεση στη χρήση του Microsoft Excel & PowerPoint και ενδιαφέρον για τη φορολογία.

Α' φάση διαγωνισμού

Οι διαγωνιζόμενοι θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσω ενός διαδικτυακού τεστ αξιολόγησης, που αφορά τόσο την προσωπικότητά τους, όσο και ερωτήματα τεχνικής φύσης, θα έχουν μια προσωπική συνέντευξη με διευθυντικά στελέχη από τα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Φορολογίας της EY, και θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα γραφεία της EY στην Ελλάδα και να παρουσιάσουν ένα case-study που θα τους υποδειχθεί από την ΕΥ, ώστε να αναδειχθεί ένας νικητής.

Β' φάση διαγωνισμού

Ο νικητής του ελληνικού διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην παγκόσμια διοργάνωση, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά τον Ιανουάριο.

Γ' φάση διαγωνισμού

Δέκα (10) φιναλίστ από τη δεύτερη φάση, θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν σε ένα τελικό στάδιο που θα πραγματοποιηθεί σε μια από τις χώρες σε όλο τον κόσμο όπου λειτουργεί η EY.

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, οι υποψήφιοι θα έχουν την υποστήριξη κορυφαίων στελεχών και εκπαιδευτών της EY, που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται στο σημερινό και το αυριανό φορολογικό περιβάλλον και θα τους καθοδηγήσουν για να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα μέχρι τις 23/10/2022, ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής ιστοσελίδας της EY, απ’ όπου μπορούν να λάβουν και περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια και τους όρους του διαγωνισμού.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο