Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την επαγγελματική χρήση των social media

Το πρόγραμμα “Social Media Influencers Academy” στο πλαίσιο του Erasmus+ έχει ως στόχο την υποστήριξη των νέων, που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επηρεάσουν τη καριέρα τους. Οι παραδοσιακές επιλογές καριέρας φαίνονται ως υπερπλήρεις ή ξεπερασμένες σε αρκετούς νέους και οι ορισμένες νέες πρωτοβουλίες, που μπορούν να συνδυάσουν το μάρκετινγκ, την ευέλικτη επιλογή εργασίας και να είναι επίσης αποδοτικές, αποτελούν μια νέα τάση.

Στόχος του έργου είναι η παροχή των απαραίτητων γνώσεων στους νέους για να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη βοήθεια επαγγελματιών που γνωρίζουν τις προκλήσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχουν ως επιχειρηματίες στον ψηφιακό κόσμο.

Αναγνωρισμένοι influencers μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία θα προσκληθούν στο Hall of Fame της Εικονικής Επαγγελματικής Ακαδημίας - τον ψηφιακό χώρο όπου θα προσφερθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στους ενδιαφερόμενους νέους.

Η νεολαία ανήκει στην κατηγορία των εργαζομένων με τις μεγαλύτερες απώλειες εξαιτίας της πανδημίας (Covid-19), γεγονός που αύξησε την ανεργία στις νεαρές ηλικίες και μείωσε τις εργασιακές ευκαιρίες. Το πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να προσφέρει μια εναλλακτική στους νέους να εργαστούν ως επιχειρηματίες, κάνοντας χρήση των ψηφιακών εργαλείων.

Για εγγραφή πατήστε εδώ.

Οι εταίροι που είναι υπεύθυνοι για την υλοποίηση του έργου είναι:
- Chamber for Cooperation and Incentive to Partnership - Ιταλία, συντονιστής του έργου
- IDEC SA - Ελλάδα
- Magnetar Ltd. - Κύπρος


Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του προγράμματος, Antonio Gennarelli (Antonio@idec.gr).

Το φυλλαδιο του προγράμματος διαθέσιμο στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο