Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα από το EIT Health RIS Academy

o EIT Health, μία από τις μεγαλύτερες χρηματοδοτούμενες πρωτοβουλίες στον τομέα της υγείας στην Ευρώπη, ξεκινάει μέσω του EIT Health RIS Academy δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα που στοχεύουν να βελτιώσουν τις δεξιότητες των νέων επιστημόνων, καινοτόμων επιχειρηματιών και επαγγελματιών, αλλά και νεοφυών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον τομέα της υγείας, εξοπλίζοντάς τους για τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα: 

Early Health Technology Assessment (Level A+B)

Στόχος να βοηθήσει τους σημερινούς και υποψήφιους επιχειρηματίες και επενδυτές, καθώς και εκείνους που ασχολούνται με την ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων, να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, σχετικά με περαιτέρω επενδύσεις στην ανάπτυξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και ψηφιακών τεχνολογιών υγείας, με έμφαση σε δημόσιες συμβάσεις και αποζημιώσεις.

Το πρόγραμμα προσφέρεται από το EIT Health και το Semmelweis University.

Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

Basics of Digital Health

Ενδυναμώνει τους επαγγελματίες υγείας για να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στους οργανισμούς τους, αποκτώντας βασικές δεξιότητες που σχετίζονται με την ανάπτυξη καινοτομίας και ανακαλύπτοντας νέες ευκαιρίες στην ψηφιακή υγεία.

Το πρόγραμμα προσφέρεται από το EIT Health και το Universidade Nova de Lisboa.

Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει. Θα επιλεγούν 100 υποψήφιοι. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του EIT Health, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους:

Βαρβάρα Βασιλάκη, EIT Health Project Manager: vasilaki@ekt.gr, και

Γιώργο Μέγα, EIT Health HUB Coordinator: megas@ekt.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EIT Health και το EIT Regional Innovation Scheme Programme (EIT RIS) πατήστε εδώ

Πηγή: ΕΚΤ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο