Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Elevate Greece 2022: Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

Τα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας Elevate Greece 2022 απονεμήθηκαν φέτος για 2η συνεχή  χρονιά, σε εκδήλωση την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Bραβεύθηκαν 10 νεοφυείς επιχειρήσεις και μέλη του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων Elevate Greece, οι οποίες είχαν δηλώσει τη συμμετοχή τους στα δεύτερα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και διακρίθηκαν με την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από αξιολόγηση από ενεργά μέλη εγνωσμένου κύρους του εθνικού και διεθνούς οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Τα βραβεία του ElevateGreece έχουν καθιερωθεί και αποτελούν έναν θεσμό που επιβραβεύει τις νεοφυείς επιχειρήσεις, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα γενικότερα.

Οι startup που αναδείχτηκαν νικήτριες στις 10 κατηγορίες των Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας ElevateGreece 2022 είναι οι εξής:

  1. «Περιβαλλοντικού Αντίκτυπου», DIGISEC
  2. «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εξωστρέφειας», SafeSize
  3. «Τουρισμού και Υπηρεσιών Φιλοξενίας», Ferryhopper
  4. «Βιοεπιστημών & Υγείας – Φαρμάκων», 2bullMeDiTherapy
  5. «Αξιοποίηση Τεχνολογιών 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης», 3DHUB Greece
  6. Τεχνοβλαστός (Spin-off) της χρονιάς,  Aquatic Biologicals
  7. Ταχύτερα ανερχόμενη επιχείρηση, cloudeo Hellas
  8. Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, iDNA Genomics
  9. Κοινωνικής Συνεισφοράς, docandu
  10. Κορυφαία Νεοφυής Επιχείρηση από το Οικοσύστημα, COVARIANCE P.C.

Οι 10 νικήτριες επιχειρήσεις βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα αξίας μεγαλύτερης των 200 χιλιάδων ευρώ καθώς και με υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας από το σύνολο των Επίσημων Υποστηρικτών του Elevate Greece.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν επίσης τιμητικές Βραβεύσεις στις ομάδες που διακρίθηκαν στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Greece. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στην μαθητική startup Microgreens Magicgreens, από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς και στην φοιτητική startup Drug n Drop, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΚΠΑ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο