Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιστορία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία. To πρόγραμμα παρέχεται μέσω εξ αποστάσεως διδασκαλίας, στην Ελληνική γλώσσα και είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και είναι αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ιστορίας είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με πολλές επιλογές και ευκαιρίες. Διέπεται από μια σύγχρονη, μοντέρνα επιστημονική διάρθρωση με βάση τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα έτσι που να εξυπηρετείται ο φοιτητής στις σπουδές του και ταυτόχρονα να τυγχάνει άρτιας και ποιοτικής επιστημονικής κατάρτισης και να έχει την ευκαιρία συνδυασμού της φοίτησης με ψυχαγωγία.

Στόχος του Προγράμματος

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στη μεταπτυχιακή κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία με στόχο την απόκτηση περισσότερων επαγγελματικών εφοδίων και την ευρύτερη κατάρτιση ατόμων με ειδικά ενδιαφέροντα στο εν λόγω γνωστικό αντικείμενο.

Διάρκεια Σπουδών

Η διάρκεια των σπουδών είναι τρία εξάμηνα. Στο πρώτο εξάμηνο οι φοιτητές παρακολουθούν τέσσερα υποχρεωτικά μαθήματα. Στο δεύτερο εξάμηνο οι φοιτητές παρακολουθούν τρία υποχρεωτικά μαθήματα και ένα μάθημα επιλογής, ενώ στο τρίτο εξάμηνο εκπονείται η διπλωματική εργασία υπό την καθοδήγηση των διδασκόντων του Προγράμματος. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ιστορία είναι δομημένο με έναν πρωτοποριακό τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι υποψήφιοι.

Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε πτυχιούχους Φιλοσοφικών και Παιδαγωγικών Σχολών, καθώς και Τμημάτων Ιστορίας, Πολιτικής Επιστήμης, Κοινωνιολογίας, Διεθνών Σχέσεων, Ευρωπαϊκών Σπουδών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δημοσιογραφίας, Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, και άλλων παρεμφερών Σχολών και Τμημάτων. Προσφέρει ευκαιρία επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανέλιξης σε εκπαιδευτικούς, δημόσιους υπαλλήλους και άλλους επαγγελματίες αλλά και την ευκαιρία σε νέους αποφοίτους για εξειδικευμένη κατάρτιση.

Επαγγελματικές Προοπτικές

Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού Προγράμματος μπορούν να απασχοληθούν και να ανελιχθούν επαγγελματικά στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (δημόσια και ιδιωτική), στη δημόσια διοίκηση, στο διπλωματικό σώμα, σε διεθνείς οργανισμούς, σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα που ασχολούνται με την προώθηση της ιστορικής γνώσης και του πολιτισμού, σε κέντρα ιστορικών ερευνών, σε μουσεία, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μοριοδότηση ΑΣΕΠ: Το μεταπτυχιακό στην Ιστορία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου μοριοδοτείται κανονικά ως μεταπτυχιακό για τους πίνακες εκπαιδευτικών του Υπ. Παιδείας.

Ειδική έκπτωση για αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν για έναρξη σπουδών το χειμερινό εξάμηνο. Κάνετε την αίτησή σας έγκαιρα για να επωφεληθείτε έκπτωση έως 500 ευρώ στην τελική τιμή των διδάκτρων. Επίσης, το Πανεπιστήμιο προσφέρει έκπτωση σε αποφοίτους παραγωγικών σχολών τετραετούς φοίτησης (Στρατός, Σώματα Ασφαλείας).

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά για το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία, τα δίδακτρα, τη διαδικασία εγγραφής καθώς και για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς στο τηλέφωνο 2111987726.

Προσοχή! Aν δεν σας έχει έρθει email στο Inbox δείτε και στο φάκελο των ανεπιθύμητων (spam folder).

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο