Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ίσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για όλους από το e-gnosis της Equal Society

Η Equal Society, πιστή στο όραμα της για ίσες ευκαιρίες και στην εκπαίδευση για όλους, συνεχίζει τη δημιουργία ταχύρρυθμων τμημάτων. Επειδή, η πρόσβαση στην εκπαίδευση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, μέσω του E-gnosis δίνεται η δυνατότητα σε όλους/ες να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες με δωρεάν μαθήματα αγγλικών.

Προσφέρεται δωρεάν εκπαίδευση στην Αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση (μοριοδοτεί για ΑΣΕΠ). 

Βήματα:

  • Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος
  • Κάντε την εγγραφή σας 
  • Εκπαιδευτείτε ΔΩΡΕΑΝ μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση
  • Λάβετε αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων (Εξετάσεις διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλη την Ελλάδα στα κέντρα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης)

Ο στόχος του E-gnosis είναι να δώσει σε όλους/ες την ευκαιρία για μάθηση και εξέλιξη, προσφέροντας πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα και επενδύστε στην εκπαίδευση και το μέλλον σας!

Για περισσότερες πληροφορίες: e-gnosis.gr , 211.70.51.841 (εσ. 1), e-gnosis@equalsociety.gr

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο