Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης, πιστοποίησης και απασχόλησης «Microsoft Security Women Academy»

H Microsoft και η Infolab συνεργάζονται για τη δημιουργία της “Microsoft Security Women Academy” μίας νέας δράσης της Microsoft στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Gr for growth”.

Πρόκειται για μια Ακαδημία πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Microsoft σε θέματα Security, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να απασχοληθούν σε θέσεις εργασίας στην Ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.

Αιτήσεις για το ΔΩΡΕΑΝ πιλοτικό πρόγραμμα με τίτλο Microsoft Identity and Access Administrator (SC-300) θα γίνονται δεκτές έως 8 Ιανουαρίου 2023 στις 23:00.

Τι είναι η Ακαδημία Security Women;

 • 25 Θέσεις εκπαίδευσης
  Η Ακαδημία Security Women απευθύνεται σε 25 γυναίκες. Κάνετε την αίτηση άμεσα και αδράξτε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε στο Security από τους καλύτερους εκπαιδευτές και επαγγελματίες του κλάδου.
 • 17 Εβδομάδες εκπαίδευσης
  Το πρόγραμμα αποτελείται από 17 εβδομάδες εκπαίδευσης, ξεκινάει στις 23 Ιανουαρίου 2023 και παρέχει όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η θέση ενός Microsoft Identity and Access Administrator.
 • 5 Πιστοποιήσεις
  Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι δικαιούχοι προετοιμάζονται για 3 Fundamentals και 2 Advanced Microsoft πιστοποιήσεις.
 • 25+ Ευκαιρίες πρόσληψης
  Τα στοιχεία όσων πιστοποιηθούν θα κοινοποιηθούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Εάν ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις τους, μπορείτε να προσληφθείτε.
 • 0 ευρώ για δίδακτρα
  Η Microsoft Security Women Academy είναι ΔΩΡΕΑΝ. Αναζητούμε φιλόδοξες γυναίκες που θέλουν να κατακτήσουν τις δεξιότητες που απαιτούν οι εταιρείες τεχνολογίας και να αναπτύξουν την καριέρα τους.

Στόχος της Ακαδημίας είναι:

 • η αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων και η μείωση του ψηφιακού χάσματος
 • η ενίσχυση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας
 • η στήριξη γυναικών στην αγορά εργασίας

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος

Το πρόγραμμα απευθύνεται στις γυναίκες που επιθυμούν να εργαστούν ως “Microsoft Identity and Access Administrator”.

Ο Microsoft Identity and Access Administrator (Διαχειριστής ταυτότητας και πρόσβασης της Microsoft) σχεδιάζει, υλοποιεί και χειρίζεται τα συστήματα διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης ενός οργανισμού χρησιμοποιώντας το Microsoft Azure Active Directory (Azure AD), μέρος του Microsoft Entra. Διαμορφώνει και διαχειρίζεται τον έλεγχο ταυτότητας και την εξουσιοδότηση ταυτοτήτων για χρήστες, συσκευές, πόρους Azure και εφαρμογές.

Οι δικαιούχοι θα παρακολουθήσουν τα πέντε παρακάτω σεμινάρια και θα αποκτήσουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 136 ώρες και το πρόγραμμα διαρκεί 5 μήνες με ωράριο μαθημάτων κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00-21:30.

Προϋποθέσεις συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πληρούν τις εξής προϋποθέσεις :

 • Γυναίκες (άνεργες και εργαζόμενες)
 • Απόφοιτοι τουλάχιστον μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Πληροφορικής ή/και Θετικής Κατεύθυνσης (STEM).
 • Γνώση Αγγλικής γλώσσας, αντίστοιχου επιπέδου C1.

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο