Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης “Women Founders and Makers”

Oνειρεύεστε να δημιουργήσετε ή να εξελίξετε τη δική σας επιχείρηση; Το δωρεάν πρόγραμμα επιμόρφωσης Women Founders and Makers δημιουργήθηκε για εσάς!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που έχουν δημιουργήσει ή επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Γυναίκες που ξέρουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν αξία, αλλά δεν ξέρουν πώς ή διστάζουν να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Το πρόγραμμα Women Founders and Makers δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και υλοποιείται από τους 100mentors και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece. Το Alba Graduate Business School αναλαμβάνει το σκέλος της Επιμόρφωσης, παρέχοντας εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την υποστήριξη της γυναικείας ενδυνάμωσης. Οι 100mentors είναι υπεύθυνοι για το σκέλος του Mentoring, καθώς επίσης για το σχεδιασμό και την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος

Tο πρόγραμμα αποτελείται από δύο σκέλη:

α) Επιμόρφωση (training) συνολικής διάρκειας 34 ωρών, η οποία χωρίζεται σε 4 ενότητες, διαμορφωμένες από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας AHEAD – Alba Hub for Entrepreneurship and Development του Alba Graduate Business School, The American College of Greece
β) Mentoring, ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη των οριζόντιων δεξιοτήτων των συμμετεχουσών, την προσωποποιημένη καθοδήγηση και την εμβάθυνση των γνώσεων, από την ομάδα των 100mentors, συνεργαζόμενοι με έμπειρους μέντορες που εκπροσωπούν κορυφαίες επιχειρήσεις.

Κάθε θεματική ενότητα επιμόρφωσης συνδυάζεται με ειδικά καταρτισμένη κοινότητα μεντόρων, που πραγματοποιούν το σκέλος του mentoring, οι οποίοι πέρα από τις πολύτιμες εμπειρίες τους θα μοιραστούν συμβουλές καθοδήγησης, θα ενδυναμώσουν και θα βοηθήσουν τις συμμετέχουσες στην ανάπτυξη των οριζόντιων δεξιοτήτων (soft skills) τους. Αναλυτικότερες πληροφορίες για την επιμόρφωση και το mentoring θα βρείτε εδώ.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Στο πρόγραμμα Women Founders and Makers μπορούν να συμμετέχουν όλες οι γυναίκες με στόχο την ίδρυση ή ανάπτυξη επιχείρησης στους επόμενους 0-6 μήνες.

  • Άνω των 18 ετών
  • Από όλη την Ελλάδα

Τι θα σας προσφέρει το πρόγραμμα Women Founders and Makers;

  • Εξειδικευμένη εκπαίδευση (training) διάρκειας 34 ωρών.
  • Απόκτηση και εμβάθυνση γνώσεων και καλών πρακτικών στον κλάδο της επιχειρηματικότητας.
  • Εκπαίδευση από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς σε ειδικά διαμορφωμένες ενότητες.
  • Εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη από μέντορες.
  • Δικτύωση με επαγγελματίες από την αγορά εργασίας και ενδυνάμωση σε κάθε βήμα του προγράμματος.
  • Ανάπτυξη και πιστοποίηση οριζόντιων δεξιοτήτων (soft skills) μέσω της εφαρμογής των 100mentors.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 3ο κύκλο έχουν ξεκινήσει και θα γίνονται δεκτές εδώ  μέχρι τις 27 Μαρτίου 2023.

Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν!

Συχνές Ερωτήσεις

Περισσότερες πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο