Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν εκπαιδευτική δράση για εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης

Η ετήσια εκπαιδευτική συνάντηση «Education Evolution» του προγράμματος Tech Talent School for Educators επιστρέφει για 3η χρονιά, υβριδικά, από 5 εως 7 Απριλίου 2023 με τίτλο: Education Evolution: Education 4.0 for Industry 4.0.

Η πρώτη μέρα της δράσης θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης σε νέο χώρο στο THE HUB EVENTS.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Προγράμματος Tech Talent School for Educators για το έτος 2022, μια σειρά από εμπνευσμένες ομιλίες και συζητήσεις, εκπαιδεύσεις και εργαστήρια, με επίκεντρο την τεχνολογία. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το οικοσύστημα εκπαίδευσης και πως διαμορφώνεται στο νέο παγκόσμιο περιβάλλον (Education 4.0) λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα μετάβαση της αγοράς προς την αυτοματοποίηση και την ψηφιοποίηση (Industry 4.0).

Δείτε το πρόγραμμα του Education Evolution: Education 4.0 for Industry 4.0 στην ιστοσελίδα της δράσης και επιλέξτε ποιές ημέρες επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε κατά την εγγραφή σας (η πρώτη ημέρα παρακολούθησης είναι υποχρεωτική).

Δήλωσε συμμετοχή εδώ.

Το Tech Talent School for Educators αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση της εξέλιξης των εκπαιδευτικών, όχι μόνο σε σχέση με τη δράση τους μέσα στην τάξη, αλλά και ως επαγγελματίες. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα εστιάζει και στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας των εκπαιδευτικών, καθώς ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου για την εμφάνιση του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης.  Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις εμπειρίες διδασκαλίας και μάθησης μέσω των εργαλείων που παρέχονται από τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και φοιτητές της παιδαγωγικής επιστήμης.  Το πρόγραμμα αφορά στην εκμάθηση σύγχρονων, καινοτόμων και εύχρηστων εργαλείων για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού, ώστε τα μαθήματα στην τάξη να είναι πιο αποτελεσματικά και ενδιαφέροντα για τους μαθητές. Από το 2019 και μέχρι αυτή την στιγμή το πρόγραμμα έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.000 εκπαιδευτικούς σε ψηφιακά εργαλεία και ΤΠΕ.

Το Education Evolution: Education 4.0 for Industry 4.0 πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και της Microsoft και η συμμετοχή για το κοινό είναι δωρεάν. 

Δίνεται η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης παρακολούθησης μετά το τέλος του Education Evolution: Education 4.0 for Industry 4.0 και εφόσον έχετε παρακολουθήσει την 1η μέρα, καθώς και τουλάχιστον μια από τις επόμενες ημέρες που ακολουθούν. 

Ιστοσελίδα Προγράμματος

 

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο