Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης & συμβουλευτικής

Γ’ ΚΥΚΛΟΣ – Δια ζώσης και εξ αποστάσεως Ομαδικά Εργαστήρια Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΔΙΠΑΕ

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος ανακοινώνει την υλοποίηση μις σειράς εργαστηρίων συμβουλευτικής και πληροφόρησης δια ζώσης και εξ αποστάσεως με τις εξής θεματικές:

  • Εργασιακές Σχέσεις και Δικαιώματα – Οι νέοι κατά τη διαδικασία ένταξης στην αγορά εργασίας (Εξ αποστάσεως)
  • Διαχείριση Εργασιακού Άγχους (Δια ζώσης)*
  • Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης (Δια ζώσης)*
  • Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη επιλογής  (Εξ αποστάσεως)
  • Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Βιογραφικό σημείωμα- συνοδευτική επιστολή  (Εξ αποστάσεως)
  • Διαμορφώνοντας επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn (Εξ αποστάσεως)

*Τα δια ζώσης εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα Κεντρικά Γραφεία του ΙΝΕ Αισώπου 24 & Προμηθέως, 54627 (Κέντρο Θεσσαλονίκης).

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εργαζόμενους και ανέργους, φοιτητές και αποφοίτους του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και θα πραγματοποιηθούν τα εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης Zoom που θα ανακοινώνονται κάθε μήνα στο παρακάτω πρόγραμμα και δια ζώσης στα Κεντρικά Γραφεία του ΙΝΕ Αισώπου 24 & Προμηθέως, 54627 (Κέντρο Θεσσαλονίκης).

Η συμμετοχή στα διαδικτυακά ή δια ζώσης σεμινάρια θα κατοχυρώνετε με την εγγραφή των ενδιαφερομένων μέχρι μία μέρα πριν το σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας Google Forms που θα υπάρχει αναρτημένη στο πρόγραμμα του κάθε μήνα. Στα εξ αποστάσεως σεμινάρια, μετά την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα εμφανίζεται ο σύνδεσμος Zoom.

Για περισσότερες πληροφορίες 

  • ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Τηλ. 2310385810 και 2310545113
  • Τμήμα Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΔΙΠΑΕ (Γραφείο Διασύνδεσής): Τηλ. 2310013716 – Email: career@the.ihu.gr

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο