Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν διαδικτυακή διημερίδα "Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη"

Στις 2 και 3 Απριλίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, τη 12η διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για 2η συνεχή χρονιά και έχει ως αντικείμενο τη χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Συμμετοχή - Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή στη διημερίδα είναι χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους. 

Εγγραφή - Η διαδικασία εγγραφής έχει απλουστευθεί. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κλικ στα αντίστοιχα πεδία με κόκκινο χρώμα εδώ www.avgouleaschool.gr/διαδικτυακή-διημερίδα-τεχνολογίες/

Διαδικασία - Εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τη διημερίδα, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν λίγες μέρες νωρίτερα οδηγίες και τους συνδέσμους για όλες τις παρουσιάσεις ώστε να παρακολουθήσουν ελεύθερα εκείνες που επιθυμούν.

Βεβαιώσεις παρακολούθησης - Μετά τη διημερίδα θα σταλούν ηλεκτρονικά σε όσους παρακολούθησαν.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 2/4 – 09:15-14:30 Κεντρικές Παρουσιάσεις με τη συμμετοχή ξένων και Ελλήνων ομιλητών. 

Κυριακή 3/4 – 09:30-14:10 Παρουσιάσεις που αφορούν όλες τις βαθμίδες και πολλές ειδικότητες στις εξής ενότητες: «Δημοτικό», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Μαθηματικά», «Οικονομικά», «Οργάνωση Σχολικών Μονάδων», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά», «Φυσικές Επιστήμες», «Ψηφιακά Εργαλεία Μάθησης», «Gamification in Education», «STREAM & Διαθεματικότητα»  και «International Section».

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail ganton@avgouleaschool.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλείσθε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Γυμνασίου-Λυκείου στο τηλέφωνο 211.500.2300 και ώρες 09:00-14:00 και 18:00-20:00.
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο