Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διεθνής online διαγωνισμός μαθηματικών: International Youth Math Challenge 2023

Το International Youth Math Challenge είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς μαθηματικούς διαγωνισμούς για φοιτητές και μαθητές από όλο τον κόσμο. Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα αξίας άνω των 700 USD, να προκριθούν στον τελικό γύρο και να γίουν επίσημος πρεσβευτής του IYMC στη χώρα τους ή να εγγραφούν στο διεθνές δίκτυο του οργανισμού.

H υποβολή υποψηφιοτήτων για τον Προκριματικό Γύρο του International Youth Math Challenge 2023 ξεκίνησε. Χρησιμοποιώντας τις μαθηματικές τους δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να προκριθούν στον παγκόσμιο τελικό γύρο και να κερδίσουν σημαντικά βραβεία και διακρίσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές και φοιτητές ανά τον κόσμο, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα μαθηματικά. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ για τους διακριθέντες προβλέπονται χρηματικά έπαθλα και τιμητικοί τίτλοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2023, πατώντας εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο