Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακό Open Day του προγράμματος MSc Cell and Gene Therapies

Η ομάδα του MSc Cell and Gene Therapies προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο στο διαδικτυακό Open Day του προγράμματος, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, και ώρα 16:00-18:00.

Η ενημερωτική αυτή παρουσίαση είναι ανοικτή και δωρεάν για τους συμμετέχοντες και το μόνο που θα χρειαστεί είναι η σύνδεση από τον παρακάτω σύνδεσμο:  MSc Cell and Gene Therapies Open Day September 2022.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής αυτής εκδήλωσης, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να καταθέσουν τις απορίες τους, οι οποίες και θα απαντηθούν από τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται πως το MSc Cell and Gene Therapies είναι ένα διιδρυματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και απευθύνεται σε φοιτητές με πτυχίο στις βιοεπιστήμες, που ενδιαφέρονται για έναν ρόλο στον τομέα CGT σε ακαδημαϊκά, κλινικά, βιομηχανικά και ρυθμιστικά περιβάλλοντα.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα βρείτε εδώ, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ.

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο