Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Bootcamp Επιχειρηματικότητας του Science Agora, 10-11 Μαϊου 2022

To Science Agora διοργανώνει το πρώτο Bootcamp Επιχειρηματικότητας  και καλεί μεμονωμένα άτομα (φοιτητές, ερευνητές κτλ.) να δηλώσουν συμμετοχή. Το διήμερο Bootcamp Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου και την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Tο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και τα τρία ερευνητικά Ιδρύματα, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και το ΕΠΙΣΕΥ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του ΕΜΠ) συμπράττουν για την ίδρυση του νέου Κόμβου Μεταφοράς Τεχνολογίας «Science Agora».

Απαραίτητη η προεγγραφή στο σύνδεσμο εδώ: https://lnkd.in/drgJ-b3f

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Bootcamp Επιχειρηματικότητας μπορείτε να καλέσετε στο 210 8203829 ή στείλετε email στο info@scienceagora.eu

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο