Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Beyond Talent by Papastratos

Καινοτομία, εξέλιξη και συνεχής αναζήτηση.

Αν αυτά τα τρία σε χαρακτηρίζουν, το Beyond Talent by Papastratos είναι για σένα! Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Παπαστράτος με Innovation Enabler την Mantis Business Innovation για την ανεύρεση νέων, δυνατών επαγγελματιών, μέσω της κοινότητας του GreenTech Challenge by ESU NTUA.

Διεκδίκησε μια θέση Μηχανικού Παραγωγής  και δούλεψε σε μια σύγχρονη γραμμή παραγωγής των εναλλακτικών θερμαινόμενων καπνικών προϊόντων, συνδυάζοντας τις ακαδημαϊκές γνώσεις σου με την αγάπη σου για την καινοτομία.

Κάνε την αίτηση σου έως τις 24/6/2022

Το ταξίδι της Παπαστράτος για την υιοθέτηση μιας ολιστικής στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης έχει ήδη ξεκινήσει. Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της αλλαγής, δημιουργώντας μια νέα ιστορία!

Περιγραφή θέσης

Μηχανικός Παραγωγής

Καθήκοντα

  • Λειτουργία και παρακολούθηση του εξοπλισμού παραγωγής σύμφωνα με τα σχέδια παραγωγής, για την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των καταναλωτικών αναγκών.
  • Προσαρμογή εξοπλισμού, ανάπτυξη μηχανισμών προληπτικής συντήρησης και επιδιόρθωση μηχανικών βλαβών, προκειμένου να επιτευχθούν και να βελτιωθούν τα KPIs (ασφάλεια, ποιότητα, παράδοση, κόστος).
  • Συνεισφορά στη συνεχή βελτίωση και εξάλειψη απωλειών (OPEN+) χρησιμοποιώντας όλα τα συστήματα και εργαλεία OPEN+.
  • Συμμετοχή στην καθημερινή λειτουργία των γραμμών παραγωγής, θέτοντας διαδικασίες για την υποστήριξη του έγκαιρου ορισμού ενεργειών και τη βελτίωση των KPIs μέσω αποτελεσματικών διορθωτικών ενεργειών.
  • Εξασφάλιση βέλτιστης παρακολούθησης των προβλημάτων που παρουσιάζονται και ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων με στόχο την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας.

Επιθυμητά Προσόντα

  • Τελειόφοιτος/η ή Πρόσφατα Απόφοιτος/η με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψηφίους
  • Πτυχίο ΑΕΙ Πολυτεχνικής Σχολής ή ΑΤΕΙ σε τμήμα Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, Μηχανικών Αυτοματισμού, Βιομηχανικής Σχεδίασης
  • Άριστη γνώση Αγγλικών (προφορικά & γραπτά)
  • Πάθος για νέες προκλήσεις σε περιβάλλον πολυπολιτισμικό
  • Εργασιακή εμπειρία έως 5 έτη σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί αναλόγως

Περισσότερες Πληροφορίες

---

Λίγα λόγια για την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Παπαστράτος, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI), κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χωρίς καύση και τσιγάρων στην Ελλάδα εδώ και εννέα δεκαετίες. Το 2017, η εταιρεία γύρισε σελίδα στην ιστορία της, και με μια σημαντική επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ, μετέτρεψε το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS, το πρώτο καινοτόμο προϊόν της PMI δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με το τσιγάρο. Η εταιρική πορεία της Παπαστράτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της βιομηχανίας, την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και την προσφορά στην κοινωνία.

Τον Απρίλιο του 2019, o Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε την κυκλοφορία του IQOS στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς το ως κατάλληλο για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ τον Ιούλιο του 2020 ο FDA αδειοδότησε το IQOS ως προϊόν διαφοροποιημένου κινδύνου, κατάλληλο για την προαγωγή της δημόσιας υγείας. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, περίπου 15,3 εκατ. ενήλικοι καπνιστές σε όλο τον κόσμο και περισσότεροι από 330.000 στην Ελλάδα είχαν επιλέξει τη νέα αυτή τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 71 χώρες. Τον Ιούνιο του 2021, στην επέτειο των 90 χρόνων λειτουργίας της Παπαστράτος, η εταιρεία ανακοίνωσε τη στρατηγική της για Βιώσιμη Ανάπτυξη για την επόμενη πενταετία. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε και νέα μεγάλη επένδυση 125 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο το οποίο έχει έντονα εξαγωγική δραστηριότητα. Η Παπαστράτος επενδύοντας στην επιστήμη και τις νέες τεχνολογίες δημιουργεί αξία, τόσο για την εταιρεία, τους ανθρώπους της όσο και για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το εκτεταμένο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, οι επανειλημμένες βραβεύσεις ως Best Workplaces™ και Top Employer και η πιστοποίησή της ως η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με Equal Salary  και ως η πρώτη “Smoke-Free” εταιρεία στην Ελλάδα από την TÜV Austria Hellas αποδεικνύουν ότι η στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δράσης της Παπαστράτος.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο