Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για την οργανωτική ομάδα του NASA Space Apps Challenge

Το NASA Space Apps Challenge αποτελεί το μεγαλύτερο hackathon παγκοσμίως καθώς διοργανώνεται σε εκατοντάδες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας τα ανοιχτά δεδομένα της NASA να έρθουν αντιμέτωποι με πραγματικά προβλήματα της Γης και του διαστήματος.

Η οργανωτική ομάδα των Space Apps Challenges σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά θέλει να επαναφέρει τη δια-ζώσης πραγματοποίηση του event με μεγάλη επιτυχία στις 1 και 2 Οκτώβρη και σας παρουσίαζει την ανανεωμένη δομή της φετινής οργανωτικής της ομάδας:

  • Fundraising Team

H φετινή Fundraising Team έρχεται να ανεβάσει τον πήχη για το ερχόμενο NASA Space Apps Challenge και να φέρει μία νέα αύρα στο μεγαλύτερο Hackathon παγκοσμίως. Στόχος της είναι η κάλυψη όλων των χρηματικών και υλικών αναγκών του hackathon μέσα από την επικοινωνία με εταιρείες, οργανισμούς και start-ups τόσο μέσω τηλεφώνου, όσο και live συναντήσεων. Ταυτόχρονα και ευρισκόμενοι σε διαρκής επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οργανωτικής ομάδας, οι Fundraisers θα έρθουν σε επικοινωνία και θα επιδιώξουν να κλείσουν όλες τις απαραίτητες συμφωνίες για την απόκτηση των αγαθών που θα κάνουν την φετινή εμπειρία ακόμα πιο αξέχαστη σε συμμετέχοντες και οργανωτές, τόσο σε επίπεδο διασκέδασης και Activities, όσο και στα μικρά details που θα προσφέρονται στους λάτρεις των Space Apps Challenges.

  • Marketing Team

H ομάδα του Marketing θα βρίσκεται πίσω από την εικόνα των Space Apps, μπορεί να βρίσκεται και πίσω από αυτήν την φόρμα. Και όπως καλά φανταστήκατε, το μεγαλύτερο hackathon παγκοσμίως δεν θα είχε φτάσει σε αυτήν την εμβέλεια αν δεν υπήρχε μία Marketing- Communications Team που μέσω του website, των social media αλλά και την επικοινωνία με κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς και εφημερίδες έκανε γνωστή την πραγματοποίηση του για άλλη μία χρονιά. Έτσι, φέτος καλούμαστε να βρούμε τους Communication Coordinators που θα φέρουν την είδηση της πραγματοποίηση του hackathon σε πανεπιστήμια, εφημερίδες, NGOs και πολλά άλλα μέσα, τους Design Experts που θα δημιουργούν και θα καινοτομούν μέσω του γραφιστικού υλικού και των καλλιτεχνικών του ανησυχιών, καθώς και των Social Media Managers που θα θέσουν ένα Public Relations Plan και θα δώσουν ένα καλό boost στους λογαριασμούς μας στα Social Media.

  • Academics Team

Η ομάδα της Academics έρχεται φέτος να δώσει μία γερή ώθηση στην εμπειρία των participants. Το φετινό hackathon δεν θέλουμε να είναι απλά ένας διαγωνισμός αλλά μία γιορτή για όλους τους λάτρεις του διαστήματος και της καινοτομίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα διαμορφώσουν το πλήρες ακαδημαϊκό προφίλ του φετινού hackathon με την επιλογή Κριτών, Ομιλητών και Μεντόρων. Ομιλίες, motivational speeches, 1on1 support στα projects είναι λίγα από τα tasks που καλείται να καλύψει η ακαδημαϊκή ομάδα των φετινών Space Apps Challenges.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31 Μαρτίου 2022

Αίτηση και Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο