Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαδικτυακή συζήτητη: The AI future in Greece

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Τεχνητή Νοημοσύνη (MSc in Artificial Intelligence) διοργανώνει τη συζήτηση The AI future in Greece με καλεσμένους ομιλητές τους Γεράσιμο Μηλεούνη, Accenture Greece, Αντώνη Στέλλα, Nanometrisis, Αλέξανδρο Τζούμα, SciFY και Θοδωρή Γιαννακόπουλο, ΙΠΤ, ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Οι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις τους για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα τόσο στον χώρο της έρευνας όσο και των επιχειρήσεων. Θα μιλήσουν για τις ευκαιρίες που δίνει η Τεχνητή Νοημοσύνη, για την υιοθέτηση και ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στο πλαίσιο αυτής, καθώς και για ευκαιρίες εργασίας για τις απόφοιτες και τους απόφοιτους ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Συντονιστής της συζήτησης, ο Διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος, Γεώργιος Βούρος.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στα ελληνικά, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 μέσω της εφαρμογής Zoom.

Εγγραφείτε εδώ: εδώ 

Η σειρά ομιλών Friday's AI Talk διοργανώνεται από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Τεχνητή Νοημοσύνη, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Ινστιτούτου Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο