Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέσεις εργασίας στην ερευνητική ομάδα Ι-SENSE του ΕΜΠ

To Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) αποτελεί τον ερευνητικό βραχίονα της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΣΗΜΜΥ ΕΜΠ). Ο ρόλος του ΕΠΙΣΕΥ και της ειδικής ομάδας I-SENSE, είναι να στηρίξει την ανάπτυξη και υλοποίηση ερευνητικών δράσεων.

Η ομάδα I -SENSE αποτελείται από περισσότερους από 100 ερευνητές διαφόρων πεδίων και βαθμίδων και είναι πολύ δραστήρια σε έναν μεγάλο αριθμό επιστημονικών και ερευνητικών πεδίων με κύριους τομείς εφαρμογής τα Έξυπνα Συστήματα Μεταφοράς, τα  VR Περιβάλλοντα, Υποστηρικτικές Τεχνολογίες, Έξυπνα Ολοκληρωμένα Συστήματα – Αισθητήρες, Επικοινωνία, Πλατφόρμες.

Το I-SENSE συμμετέχει σε περισσότερα από 150 Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ερευνητικά Έργα, τα τελευταία 20 χρόνια.

Η ομάδα I-SENSE αναζητά αποφοίτους που πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις για να στελεχώσουν θέσεις εργασίας που προκύπτουν λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της. Συγκεκριμένα υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αποφοίτους τμημάτων Ηλεκτρολογίας/Ηλεκτρονικών/Μηχανικών Υπολογιστών, Πληροφορικής ή άλλου συναφούς κλάδου.  

Αναλυτικές πληροφορίες για τη σχετική θέση θα δείτε εδώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 5 Μαρτίου 2022

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα I-SENSE: https://i-sense.iccs.gr/

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο