Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θεματική παρουσίαση με δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο Ακρόπολης: Σάββατο στο Μουσείο με 20+1 αριστουργήματα

Το Μουσείο Ακρόπολης σε καλεί να ζήσεις ένα διαφορετικό πρωινό Σαββάτου!

Κάθε Σάββατο έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2022 το Μουσείο Ακρόπολης σε συνεργασία με τους υπεύθυνους αρχαιολόγους δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις κρυφές ιστορίες 20+1 αριστουργημάτων που περιλαμβάνονται στους εκθεσιακούς του χώρους.

Η θεματική αυτή παρουσίαση των συγκεκριμένων εκθεμάτων λαμβάνει χώρα κάθε Σάββατο στις 12.30 μ.μ. στην ελληνική γλώσσα και στις 10.30 π.μ. αντιστοίχως για τους αγγλόφωνους επισκέπτες. Η συνολική της διάρκεια είναι 90 λεπτά χωρίς επιπλέον κόστος για τους συμμετέχοντες. Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση εισιτηρίου εισόδου για τους ενηλίκους και μηδενικού εισιτηρίου για τα παιδιά. Ενημερωθείτε για το κόστος εισιτηρίων εδώ.

* Εγγραφές γίνονται την ημέρα της παρουσίασης στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου. Έως 30 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Συστήνεται εγγραφή στο πρόγραμμα πριν την αγορά εισιτηρίου. Ομαδικές εγγραφές (άνω των 10 ατόμων) δεν γίνονται. Η παρουσίαση πραγματοποιείται με τη χρήση ακουστικών συσκευών (whisper), οι οποίες χορηγούνται από το Γραφείο Πληροφοριών με την προσωρινή παράδοση επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης (Δελτίο Ταυτότητας, Δίπλωμα Οδήγησης, Διαβατήριο).

Αναλυτικότερα εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο