Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

4th Cognity SIEBEL CRM School για αποφοίτους σχολών Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών

Η Cognity διοργανώνει, το τέταρτο CRM (Siebel) School που απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών πληροφορικής, αλλά και θετικών επιστημών οι οποίοι διαθέτουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού (VB/Java/ Javascript) και σχεσιακών βάσεων δεδομένων(RDBMS/SQL).

To συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί εξειδικευμένη εκπαίδευση στον χώρο της πληροφορικής. Έχει στόχο να καλύψει το κενό μεταξύ απαιτήσεων των θέσεων εργασίας CRM και των γνώσεων των αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Oracle Siebel είναι market leader στο χώρο του CRM στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με μεγάλη έλλειψη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά.

Η Cognity αποφασισμένη να επενδύσει στη νέα γενιά, σε μια περίοδο που αυξάνεται συνεχώς η διαρροή ταλέντων στο εξωτερικό, προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν από άριστους επαγγελματίες, με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα έργα πληροφορικής. Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν και οι επιτυχόντες προσλαμβάνονται από την εταιρεία.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν νέοι πτυχιούχοι μέχρι 30 ετών με μικρή ή χωρίς εμπειρία εργασίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Λεπτομέρειες προγράμματος:

  • Έναρξη 5/9/22. Πέρας 23/9/22 (Εξετάσεις).
  • Εκπαίδευση καθημερινά πλην Σαββάτου 10.00-16.00 (Η εκπαίδευση είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και εξ αποστάσεως, εφόσον το επιβάλλουν οι επικρατούσες συνθήκες).
  • Πρόσληψη των επιτυχόντων.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία ευκαιρία για τους νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν ιδανικά και με στοχευμένη εκπαίδευση την επαγγελματική τους καριέρα στον κλάδο της πληροφορικής.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχών εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο