Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

34o Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής: “Στατιστική και Πειραματικές Επιστήμες”

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής αποτελεί την κύρια Επιστημονική Εκδήλωση στους κλάδους της Στατιστικής και των Πιθανοτήτων, στην Ελλάδα. Συνδιοργανώνεται ετήσια από το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο, μέλος της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Εθνικών Στατιστικών Εταιρειών, και ένα Ελληνικό ή Κυπριακό Ακαδημαϊκό Ίδρυμα, από το 1985. Το 34ο Συνέδριο θα διοργανωθεί από κοινού από το Ελληνικό Στατιστικό Ινστιτούτο και το Ινστιτούτο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Πειραμάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην πόλη της Αθήνας, δια ζώσης από 19 έως 22 Μαΐου, 2022.

Η εν λόγω εκδήλωση αναμένεται να σμίξει Στατιστικούς, Αναλυτές Δεδομένων, Μαθηματικούς, Επιστήμονες Πληροφορικής, Οικονομέτρες καθώς και Γεωπόνους και Επιστήμονες από το ευρύτερο πεδίο των Γεωπονικών Επιστημών όπως η Βιοτεχνολογία, η Επιστήμη Τροφίμων, κ.α., με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και τη συζήτηση πρόσφατων εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Στατιστικής Επιστήμης και των εφαρμογών της στις Πειραματικές Επιστήμες.

Το 34o Πανελλήνιο Συνέδριο Στατιστικής (ΕΣΙ2022) θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Γ.Π.Α.) σε συνεργασία του Ε.Σ.Ι. με το Ινστιτούτο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Πειραμάτων (Ι.Σ.Α.Π.) (www.idae.aua.gr) του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου του Γ.Π.Α..

Το Συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει πλέον των 120 ερευνητών και φοιτητών από τον ακαδημαϊκό χώρο της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και από Οργανισμούς, Τράπεζες και Επιχειρήσεις. Έχει θέμα «Στατιστική και Πειραματικές Επιστήμες» και φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης επιστημόνων από ευρύ φάσμα επιστημονικών περιοχών. Ιδιαιτέρως ενθαρρύνεται η συμμετοχή επιστημόνων από το πεδίο των Γεωπονικών Επιστημών και ευρύτερα των Επιστημών της Ζωής.

Σημαντικές Ημερομηνίες

  • Έναρξη εγγραφών & Υποβολής περιλήψεων - 31/01/2022
  • Λήξη δήλωσης Ειδικών Συνεδριών - 20/03/2022
  • Λήξη δήλωσης για Βραβείο Καλύτερου Paper Στατιστικής για Νέους Στατιστικούς (Απαιτείται πλήρες (full) paper) - 20/03/2022
  • Λήξη υποβολής περιλήψεων - 20/04/2022
  • Ανακοίνωση προγράμματος Συνεδρίου - 30/04/2022
  • Διεξαγωγή Συνεδρίου - 19-22/05/2022
  • Κατάθεση πλήρους (full) paper - 30/06/2022

Ιστοσελίδα

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο