Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

2ος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας ΕΚΠΑ

Το Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προσκαλεί τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας του ΕΚΠΑ - προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές - να υποβάλλουν αίτηση για συμμετοχή στο 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σκοπός του Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΚΠΑ είναι η προώθηση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην πανεπιστημιακή κοινότητα του ΕΚΠΑ, μέσω της ανάδειξης, προβολής, και βράβευσης πρωτότυπων ιδεών για προϊόντα και υπηρεσίες, βασισμένες σε νέες τεχνολογίες, που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις σε σύγχρονες προκλήσεις και προβλήματα.

Δικαίωμα συμμετοχής στον 2ο Φοιτητικό Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι ενεργοί προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές του ΕΚΠΑ κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Αίτηση δύνανται να υποβάλλουν, τόσο μεμονωμένοι φοιτητές/φοιτήτριες, όσο και φοιτητικές ομάδες, υπό την προϋπόθεση, όλα τα μέλη της ομάδας να πληρούν τον όρο του ενεργού φοιτητή του ΕΚΠΑ, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Στην περίπτωση υποβολής Αίτησης από φοιτητική ομάδα, θα πρέπει να οριστεί ο «Υπεύθυνος Ομάδας», ο οποίος/η οποία και θα επικοινωνεί με τον Διοργανωτή καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

Αίτηση συμμετοχής: εδώ!

Διαδικασία

  • Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής: Καταληκτική ημερομηνία 31/05/2024.
  • Έλεγχος Επιλεξιμότητας και Αξιολόγηση Κριτηρίων (Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε επόμενο στάδιο).
  • Ωρίμανση Επιχειρηματικών ιδεών (Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε επόμενο στάδιο).
  • Demo Days - Ανάδειξη νικητών - Βραβεύσεις (Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε επόμενο στάδιο).

Βραβεία 2ου Φοιτητικού Διαγωνισμού

  • 1ος νικητής 4.000 €
  • 2ος νικητής 3.000 €
  • 3ος νικητής 2.000 €

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-3689549 ή 210-3689552 ή μέσω email στο archimedes@uoa.gr.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο