Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

3o Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας | InfinityGreece

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το InfinityGreece διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης και με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αμπελοκήπων Μενεμένης. Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων, την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 17:00.

Τι θα συμβεί στο 3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας;

Στην τρίτη έκδοση του Συνεδρίου Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς λειτουργεί η Κοινωνική επιχειρηματικότητα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πώς μία Κοινωνική Επιχείρηση προσελκύει πόρους, ενώ το τελικό panel θα επικεντρωθεί στις Κοινωνικές Επιχειρήσεις Ένταξης. 

Σε ποιόν απευθύνεται το Συνέδριο και με ποιόν σκοπό γίνεται;

Το συνέδριο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για νέους που είτε επιδιώκουν επαγγελματική εξέλιξη στο συγκεκριμένο κλάδο, είτε θέλουν να πληροφορηθούν για αυτήν την ιδιαίτερη πτυχή της επιχειρηματικότητας και να μάθουν πως μία επιχείρηση πέρα από παραγωγική μπορεί να αποβεί και ευεργετική για την κοινωνία. Αντίστοιχα, η συγκεκριμένη εκδήλωση, αποτελεί ευκαιρία για επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους από τον χώρο των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.), που επιθυμούν να δικτυωθούν.  

Πρόγραμμα:

12:00 - 12:30: Προσέλευση και εγγραφές
12:30 - 12:45: Εισαγωγή και καλωσόρισμα

12:45 - 13:45: Θεματική 1: “Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό” με τους:
Κυριάκος Gold, Ελληνοαυστραλός Κοινωνικός Επιχειρηματίας, Ιδρυτής “Just Gold”
Γιάννης Κωνσταντίνου, EU Project Manager at the Center for Social Innovation, Center for Social Innovation, Cyprus
Γιώργος Γριτζάς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Γεωγραφική Ανάλυση και Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία για τη Χωρική Ανάπτυξη, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

13:45 - 14:00: Coffee Break

14.00 - 15:00: Θεματική 2: “Προσέλκυση πόρων για κοινωνικές επιχειρήσεις” με τους:
Γιώργος Μελισσουργός, Συντονιστής του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας, Heinrich Boell
Ανδρέας Στεφανίδης, Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Συνδέσμου Αθηνών “O Ήφαιστος”, Πρόεδρος της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας- Academy of Entrepreneurship
Νάσια Ιωαννίδου, Director, Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ)

15:00 - 15:20: Coffee Break

15:20 - 15:50: Workshop: Κοινωνική Καινοτομία και νέοι: η καινοτομία στην πράξη, Εμμανουέλα Αυτζή - Educator & Project Manager, Stimmuli for social change
15:50 - 16:30: Panel Discussion για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις Ένταξης
16:30 - 16:45: Κλείσιμο & Ευχαριστίες

Λίγα λόγια για το InfinityGreece

Το InfinityGreece είναι μία κοινωνική επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη που βοηθάει τους νέους να αποκτήσουν τεχνογνωσία και να αναπτύξουν ψηφιακές, media και επιχειρηματικές δεξιότητες κατάλληλες για την αγορά εργασίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
 
3ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Πότε: 21 Απριλίου 2024, 12:00 - 17:00
Που: “Καραπάντσειο” Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκη
Κράτηση Θέσης: https://bit.ly/3oSKEtickets
Email Επικοινωνίας: collaboration@infinitygreece.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 051 527

Σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αμπελοκήπων Μενεμένης.
 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο