Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Women In Tech Internship Program

Ολοκληρώνεις ή έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου; Έχεις πάθος με την τεχνολογία και θες να μπεις στον κλάδο αυτό και να εξελιχθείς;

Τότε το Women In Tech της WIND είναι εδώ για σένα!

Το Women In Tech Internship Program αποτελεί μέρος του W for Women, του ευρύτερου προγράμματος της WIND, με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών που θέλουν να εργαστούν στο χώρο της τεχνολογίας, σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Πρόκειται για full-time 6μηνη πλήρως αμειβόμενη πρακτική άσκηση με πολλές προοπτικές εξέλιξης και μπορείς τώρα να διεκδικήσεις μία από τις θέσεις που προσφέρονται! Σχεδιάστηκε για τελειόφοιτες και απόφοιτες με έμφαση σε ακαδημαϊκό background πολυτεχνικών και τεχνολογικών σχολών.

Οπότε μη διστάσεις να κάνεις αίτηση αν:

  • Είσαι τελειόφοιτη/απόφοιτη Προπτυχιακών ή Μεταπτυχιακών Σπουδών (σε κατευθύνσεις όπως αυτές των Τηλεπικοινωνιών, IT, Μηχανικών Δικτύου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Software Engineering, Data Science, Digital Marketing)
  • Θέλεις κι εσύ να αλλάξεις τον τρόπο που οι άνθρωποι επικοινωνούν σήμερα, σε ελκύει ο κόσμος των τηλεπικοινωνιών, έχεις πάθος με την τεχνολογία και γνήσιο ενδιαφέρον για τον πελάτη, θέληση, ομαδικό πνεύμα και πιστεύεις ότι θα ταίριαζες στη ομάδα μας

Τι κερδίζεις:

  • Εμπειρία στο αντικείμενο το οποίο θες να ακολουθήσεις επαγγελματικά
  • Γνώση και εκπαίδευση, hands-on συμμετοχή σε projects, αναβάθμιση των δεξιοτήτων σου
  • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα fast-paced περιβάλλον και μία δυναμική ομάδα

Αίτηση και Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο