Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Open Day για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "MSc in International Shipping, Finance and Management" του ΟΠΑ

Αν είστε νέος απόφοιτος Πανεπιστημίου και ΤΕΙ ή στέλεχος επιχείρησης και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό τίτλο-εφόδιο για εργασία σε έναν από τους ισχυρότερους κλάδους της Ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας, τo  Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Msc in International Shipping, Finance and Management προκηρύσσει θέσεις για την επόμενη σειρά φοιτητών 2024-2025.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στον κόσμο στον τομέα του, το οποίο κατέλαβε την 5η θέση παγκοσμίως στη λίστα κατάταξης Eduniversal 2019 με τα καλύτερα μεταπτυχιακά στον κόσμο σε maritime management.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμματος εδώ ή να προχωρήσουν κατευθείαν στην υποβολή της αίτησής τους μέσω της ιστοσελίδας https://e-graduate.applications.aueb.gr/.

Επίσης, στα πλαίσια του 2ου κύκλου αιτήσεων, το Πρόγραμμα διοργανώνει Open Day την Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2024, στις 18:30, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου (Τροίας 2, 11362, Αίθουσα 202). Θα είναι δυνατή και η εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το Διευθυντή, τους καθηγητές και φοιτητές του προγράμματος, να συζητήσετε για διάφορες απορίες αναφορικά με την υποψηφιότητά τους και το Πρόγραμμα, να δείτε τις εγκαταστάσεις και να παρακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του προγράμματος,

Προαπαιτείται εγγραφή για συμμετοχή στην εκδήλωση.

Για το Open Day δηλώστε συμμετοχή εδώ https://lnkd.in/dPtzg2D2.

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο