Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το ThinkBiz Academy επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Εσύ έχεις ακουστά το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα;  Είναι φοιτητικό, είναι εθελοντικό, είναι διήμερο και είναι το ThinkBiz Academy!

Το ThinkBiz Academy 2021 θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 21 και 22 Μαΐου, εκπέμποντας live από τις εγκαταστάσεις της OTEAcademy, προσφέροντας και φέτος μία αξέχαστη 360 εμπειρία. Μα πως θα μπορούσε να συνδυαστεί μία διαδραστική εμπειρία με ένα digital event; Με την βοήθεια μίας 3D πλατφόρμας, η οποία θα δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ομιλίες, workshops και άλλα καινοτόμα happenings από την άνεση του σπιτιού τους.

Με τίτλο “Unlimited Dimensions” το ThinkBiz Academy 2021 έχεις ως στόχο να ξεδιπλώσει τις αναρίθμητες διαστάσεις της επιχειρηματικότητας και να παροτρύνει τους attendees να ανακαλύψουν τις αμέτρητες πτυχές του εαυτού τους.

Νέες τεχνολογίες, καινοτομία και ψηφιακός μετασχηματισμός είναι μερικές μόνο από τις θεματικές που θα συζητηθούν από καταξιωμένους ομιλητές και trainers από την Dialectica, την Google, την Microsoft, την Cardlink και πολλών άλλων.

Οι αιτήσεις μας έχουν ανοίξει, εσύ τι περιμένεις; 

Επισκέψου το ThinkBiz Academy στο Instagram και στο Facebook και ακολούθησε μας στα social media για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις εξελίξεις!

Το event θα υποστηρίξουν ως Platinum Sponsor η Dialectica, ως Major Sponsor η Scent+ και η Cardlink, ως Silver Sponsor η Pal και ως Bronze Sponsor η Sony. 

Ακόμα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στηρίζουν επίσης οι In-Kind Sponsors: Κτήμα Kυρ-Γιάννη, Melimnos ,Παπουτσάνης, Κέαρ, Coco-mat, Coffeeway, Fino Herbs, Fresh Line, Kellogg Company, Ploos Design.

*Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο