Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Tech Academy – MTA (Microsoft Technology Associate): Δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού σε Front-End Development

Socialinnov, ο εκπαιδευτικός και κοινωνικός βραχίονας του Found.ation, ανακοινώνει το νέο κύκλο του πρόγραμματος Tech Academy που προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και επίσημη πιστοποίηση σε Ψηφιακές Δεξιότητες και Σύγχρονες Τεχνολογίες Πληροφορικής, καθώς και διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και τα μαθήματα, που θα παραδίδονται διαδικτυακά, διεξάγονται στα Ελληνικά. Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 2 μήνες, ξεκινώντας τον Φεβρουάριο.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στον δικό τους ρυθμό και θα έχουν την υποστήριξη ενός εκπαιδευτή καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Στο πρόγραμμα κατάρτισης Microsoft Technology Associate, η εκπαίδευση εστιάζει στην απόκτηση των βασικών τεχνικών γνώσεων για την διεκδίκηση μιας σταδιοδρομίας στον τομέα των ΤΠΕ. Οι συμμετέχοντες του παρόντος κύκλου θα λάβουν εκπαίδευση στις βασικές αρχές ανάπτυξης εφαρμογών με HTML5 και στη συνέχεια θα δώσουν για την ΜΤΑ πιστοποίηση: HTML5 Application Development Fundamentals

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  • Καλές γνώσεις χρήσης υπολογιστή
  • Προηγούμενη μικρή εμπειρία και κατανόηση των σχετικών τεχνολογιών
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Υπολογιστής και σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Η ολοκλήρωση του τεστ αξιολόγησης που θα σας αποσταλεί μέσω email μετά την εγγραφή σας
  • Χρονική δέσμευση μέχρι τη λήξη του προγράμματος

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 2ο κύκλο του προγράμματος είναι ανοιχτές μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2021. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ τεχνικών γνώσεων θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη ώστε να επιλεχθούν οι 10 που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο