Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συνεχίζονται έως και τις 21 Ιουνίου οι αιτήσεις για το ΠΜΣ "Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική" του ΕΚΠΑ

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το ΠΜΣ "Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική" του ΕΚΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. 

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 21/06/2022

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στο ακόλουθο link: εδώ 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα αποσκοπεί στην μεταπτυχιακή εκπαίδευση των φοιτητών και στην παροχή ειδικευμένων γνώσεων σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με τις παρακάτω κατευθύνσεις:

1. Διεθνής Διακυβέρνηση και Πολιτική / International Governance and Politics 

2. Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική / European Governance and Politics 

Το αντικείμενο του Προγράμματος συνίσταται στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και στην εμβάθυνση στο αντικείμενο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών υπό το φως των εξελίξεων στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον καθώς και την προαγωγή της έρευνας στους τομείς αυτούς.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΠΜΣ ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα για το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης και σε πέντε (5) ακαδημαϊκά εξάμηνα για το πρόγραμμα μερικής φοίτησης, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική" και αναλυτικά την Προκήρυξη για το ακ. έτος 2022-2023 θα βρείτε στον ιστότοπο https://ineugop.pspa.uoa.gr/.

Για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210.3688963 ή να στείλετε email στο eisweb@pspa.uoa.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο