Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

eCommerce & Digital Marketing Conference North 2021

Διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Conference North, 2021.

Πρόκειται για μία συνεδριακή εκδήλωση, η οποία θα συνδυαστεί με εκθεσιακή παρουσία εταιρειών και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Νοεμβρίου 2021 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας τις βέλτιστες πρακτικές από εγχώρια και διεθνή επιτυχημένα project και όλες τις μοντέρνες υπηρεσίες και προϊόντα για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν: υποδομές ηλεκτρονικών καταστημάτων, ψηφιακή διαφήμιση, ηλεκτρονικές πληρωμές και ταχυμεταφορές.

Το ECDM Conference North 2021 αναμένεται να υποστηρίξουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις από όλους τους παραπάνω κλάδους, όπως στηρίζουν και την ECDM Expo του Ζαππείου Μεγάρου.

Οι τέσσερις θεματικές ενότητες του ECDM Conference North 2021:

  1. e-Commerce Platforms
  2. Digital Marketing
  3. Digital payments
  4. Shipments & Logistics

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας τις βέλτιστες πρακτικές από εγχώρια και διεθνή επιτυχημένα project και όλες τις μοντέρνες υπηρεσίες και προϊόντα για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • eCommerce Executives
  • Business Owners
  • Developers

Στοιχεία Επικοινωνίας:

+30 210 924 5577
info@verticom.gr

Περισσότερες Πληροφορίες

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο